Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Divljanje u genovi

Jedan policajac i navijač teže ozlijeđeni, 17 huligana uhićeno

neredi
Reuters
13.10.2010.
u 10:14

Divljanje srpskih navijača u Genovi razvuklo se duboko u noć, a ozlijeđeno je 16 osoba, među kojima su dva policajca. Jedan policajac i jedan navijač teže su ozlijeđeni. Talijanska policija privela je 50 osoba, a 17 je huligana uhićeno.

Kako doznaje srbijanski portal B 92, protiv 17 huligana bit će pokrenut prekršajni postupak. Neredi, koji su počeli prije utakmice, preselili su se i na stadion. Huligani su pokušali razbiti zaštitnu ogradu, trgali su mrežu i pokušavali isprovocirati sukob širih razmjera. U tome su i uspjeli.

Kada su počeli napuštati stadion, srpski su se navijači sukobili s policijom. Policija je više od tri sata pretresala autobuse u kojima su bili huligani. Navijače je policija izvodila jednog po jednog iz autobusa, skidala ih do pojasa i pretraživala.

Među uhićenima je i tetovirani huligan s crnom maskom, koji je sjedio na zaštitnoj ogradi stadiona i  isjekao zaštitnu mrežu. Policija navodi da je riječ o 28-godišnjem Ivanu Bogdanovu, za kojeg se sumnja da je bio jedan od glavnih izazivača nereda. Huligan se skrivao u unutrašnjosti jednog od autobusa.

Srpski su se navijači poslije utakmice pokušali sukobiti s talijanskim, međusobno su se gađali bocama. Policija je spriječila sukob. U Genovi je bilo 2000 srpskih navijača, a tristotinjak ih je prije utakmice divljalo po gradu. Bacali su boce i petarde na prolaznike i trgovine te ispisivali grafite po zidovima.

Komentara 33

PE
Pether
12:57 13.10.2010.

Bravo bubra... Posalji ga u P..M

B6
Booyaka 619
10:51 13.10.2010.

\"Zavera\", vrište srpčići - Thompson im je trebao suditi... Iako bih ja više volio da su im presudili modelom Thompson M1921 0,45ACP

DU
Deleted user
19:22 13.10.2010.

Castro tebi Opatija daleko od Hrvatske a????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije