Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
''GONIČ ROBOVA''

Jao si ga Rakitiću: Magath najavio luđačke pripreme!

Ivan Rakitić
Reuters
20.05.2010.
u 11:21

Dva je putovanja na dva pripremna razdoblja svojim nogometašima tijekom ljetnih priprema isplanirao trener Schalkea iz Gelsenkirchena Felix Magath.

Pripreme momčadi u kojoj su Ivan Rakitić i Mario Gavranović počinju 23. lipnja, a trajat će do 13. kolovoza. Ukupno, 51 dan, a tijekom tog maratonskog razdoblja Magathovi će nogometaši odigrati čak 15 prijateljskih utakmica. Mogao bi to biti rekord...

Već 24. lipnja momčad kreće na bazične pripreme na sjevernomorski otok Borkum. Tamo Magath uopće nije rezervirao nogometno igralište (?!). To znači da Rakitića i suigrače čeka devetodnevno mučenje, trčanje uzbrdo i Magathovo nadaleko poznato jutarnje istrčavanje kilometarskih dionica uz obalu odmah nakon doručka.

- Nema ništa ljepše od toga – kaže trener drugoplasirane momčadi Bundeslige.

Svo to vrijeme Schalkeovi će igrači trenirati bez lopte. Nogometne lopte. Imat će pregršt vremena loptati se "medicinkama", Magathovim omiljenim rekvizitom.

Drugi dio priprema odradit će u austrijskom Irdningu.

- Imam sreće da sam otišao u Moskvu. Ovo je stvarno brutalno – izjavio je za Bild bivši Magathov napadač Kevin Kuranyi, novi napadač ruskog Dinama.

Komentara 2

KA
karambita
12:06 20.05.2010.

Novinaru, sta ti znaci \"ludjacke pripreme\". Meni se cini da si ti poludio. Pa ti decki zaradjuju ogroman novac, milijune eura, pa normalno je da moraju malo vise da treniraju, igraju u prvoj ligi Njemacke, a kod tate Felixa nema zajeb******.

EU
EUPatriot
13:13 20.05.2010.

Jao si ga Rakitiću: Magath najavio luđačke pripreme! Jao si ga Rakitiću: Bilić najavio luđačko atmosferu u birtiji za vrijeme World Cupa !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije