Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hajduk

Jamal Sharbini: Maleš me oduševio, uskoro ćemo se dogovoriti

\'Split.11.06.2011. Kasimir Balakov odradio je s igracima Hajduka prvi trening nakon dolaska u klub.Za pocetak je zajedno s njima trcao nekoliko krugova oko travnjaka. Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL\'
Ivo Cagalj/PIXSELL
16.06.2011.
u 19:18

- Čuo sam da bi Anas mogao u Tursku, ali neću imati ništa protiv i da ostane, još samo da Ahmad zaigra, kaže Jamal

Jamal Sharbini sastao se s Hajdukovim predsjednikom Hrvojem Malešom, tema je bila samo jedna – smanjenje ugovora njegovih sinova Anasa i Ahmada koji bijele stoje oko milijun eura po sezoni. Dogovor nije postignut, ali tata Jamal, poznat kao čvrst pregovarač, odaslao je pozitivne tonove.

Subašić prema Turskoj

– Razgovarali smo i još ćemo razgovarati. Oduševio me Hajdukov predsjednik Hrvoje Maleš, iznimno je ambiciozan, ima ozbiljne planove. Rekao sam da ćemo još razgovarati, ali Hajduk i obitelj Sharbini sigurno će se dogovoriti, krenuli smo dobrim putem – kazao je Jamal, glava obitelji Sharbini, čiju riječ sinovi slušaju bez pogovora.

Malešov plan, koji je izložio Jamalu Sharbiniju, vrlo je jasan. Ti fiksni ugovori od sto tisuća eura, s velikim bonusima, trebali bi odgovarati Anasu i Ahmadu. Jer, Hajduk želi trofeje, uspjehe, a u planovima trenera Krasimira Balakova Anas Sharbini ima ključnu ulogu, dok će Ahmad sigurno dobiti puno više prigoda za igranje.

>> Cijeli tekst pročitajte u tiskanom izdanju VL-a u petak <<

Komentara 8

M9
mario_911
20:04 16.06.2011.

Jamal mislim das si se sto puta pokajao sto anasa nisi preusmjerio u Dinamo!! sada zaracuje sicu a da ja u Dinamu zavrsio ,sto je i trebao,sada bi se oko njega vrtila velika lova !!

AN
Andreeejjj
19:55 16.06.2011.

Šta su Sharbiniji maloljetni, da tatek JAMA-L pregovara za njih ili im je zastupnik - agent?!? Kako su odigrali ovu sezonu, ne trebaju ni plate da im daju!

JA
JackRussell
19:38 16.06.2011.

Hehe....zna Maleš šta radi, svatko s imalo pameti zna kako je Hajduk preslab da bi Dinamu oduzeo naslov, pa je onda pametno išao smanjivati ugovore igračima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije