Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GLASOVANJE NA SKUPŠTINI 27-2

Izglasano: Varteks od sljedeće sezone NK Varaždin

Varteks
Marko Jurinec/Pixsell
21.06.2010.
u 12:42

Kako se i očekivalo, skupština NK Varteksa usvojila je prijedlog Izvršnog odbora da klub sljedeću sezonu započne s imenom NK Varaždin.

Na prijedlog Izvršnog odbora skupština je na današnjoj sjednici usvojila prijedlog prema kojem će varaždinski prvoligaš sezonu 2010/2011. započeti s novim imenom NK Varaždin.

Prijedlog je usvojen sa 27 glasova za i 2 glasa protiv. Oba glasa protiv su došla od predstavnika navijačke udruge White Stones koji su još jednom istaknuli kako se klub 52 godine zove Varteks, da je izgrađena marka od tog imena i da ne treba vezati ime uz samu tvornicu, bivšeg generalnog sponzora.

Ukoliko Izvršni odbor do početka sezone pronađe novog glavnog sponzora, imenu NK Varaždin pridodalo bi se ime tog sponzora.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije