Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MEĐIMURJE

Ivković: Siguran sam da momčad ima dovoljno kvalitete

Tomislav Ivković
Marko Jurinec/Pixsell
03.04.2010.
u 15:12

Niti nakon prospavane noći, predsjednik Međimurja Darko Turopoljac ne vidi ništa loše u svojem istupu na konferenciji za novinare nakon susreta u Zaprešiću, na kojoj je bez imalo taktičnost smijenio trenera Srećka Bogdana.

- Nisam rekao ništa loše, niti neistinu. Možda sam mogao postupiti drugačije, ali sam reagirao tako kako jesam – kratko je poručio Turopoljac, pokušavši nakon toga opravdati trenersku smjenu.

- Bogdan je pristao na dogovor da se u četiri utakmice osvoji šest bodova. No, mi smo nakon tri susreta tek na jednom bodu. Sam je morao ponuditi ostavku. Ali kada je na konferenciji izjavio da je ta odluka u rukama Izvršnog odbora, odlučio sam odmah reagirati. A Borimir Perković neka gleda svoja posla. Ne treba se baviti nama – rekao je Turopoljac, komentirajući tako reakciju Interovog trenera, koji je vidno uzrujan načinom smjene svojeg kolege sa čakovečke klupe, napustio konferenciju za novinare.

Međimurje nije trebalo dugo čekati na novog trenera. Iako u klubu tvrde da su obavljene opsežne konzultacije u kojima su sudjelovali svi članovi Izvršnog odbora, i prije nego što je Bogdan proglašen «bivšim» proširila se vijest kako je novi šef struke Tomislav Ivković.

Ivković je već na sljedećem treningu vodio momčad.

- Došao sam s razlogom jer želim pomoći ovom klubu da osigura prvoligaški status. Dugogodišnji sam prijatelj s predsjednikom Turopoljcem, gledao sam nekoliko utakmica Međimurja i siguran sam da momčad ima kvalitetu za osvajanje dovoljnog broja bodova. Nekih promjena u igri će biti. Moramo poraditi na većoj agresivnosti, ali i na kontroli igre, kada se lopta nalazi u našem posjedu – kratak je bio novi trener Međimurja.

Službenu premijeri Ivković će imati u sljedećem kolu, kada Čakovčani na svojem travnjaku dočekuju Rijeku.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije