Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pripremne utakmice

Ivica Olić zabio dva gola u pobjedi Bayerna nad Al-Ahlyjem

'Bayern Munich\'s Croatian striker Ivica Olic celebrates scoring during the UEFA Champions League 1st leg quarter-final match FC Bayern Munich vs Manchester United at the Allianz Arena in the southern
'OLIVER LANG'
07.01.2012.
u 21:16

Njemački nogometni prvoligaši bruse formu za nastavak Bundeslige, čiji proljetni dio počinje idući vikend.

Ivica Olić s dvama je pogocima donio pobjedu svom Bayernu u prijateljskoj pripremnoj utakmici s Al-Ahlyjem (2:1). Ola je prvo u 3. minuti doveo Bavarce u vodstvo, da bi pobjednički pogodak postigao u četvrtoj minuti sudačke nadoknade. Inače, Olić je u igru ušao u 11. minuti umjesto Gomeza. Drugi Hrvat u Bayernu, Danijel Pranjić zaigrao je od 80. minute umjesto Kroosa.

Aktivan je bio i hrvatski reprezentativac u dortmundskoj Borussiji Ivan Perišić. Splićanin je igrao prvo poluvrijeme u prijateljskoj pripremnoj utakmici sa Standardom iz Liegea u kojoj je aktualni njemački prvak pobijedio 3:0. Perišića je zamijenio Grosskreutz.

Komentara 3

CU
cupus
00:08 08.01.2012.

Kroz ,rakiju , jos vjerovatnije...

XX
xxx66
21:41 07.01.2012.

Olić je u igru ušao u 11. minuti umjesto Gomeza........Ola je prvo u 3. minuti doveo Bavarce u vodstvo ....................... ?

XI
xiulo
21:55 07.01.2012.

putovanje kroz vrijeme je ipak moguće

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije