Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bivši igrač Varteksa

Ivančić: Zatajio sam to i obitelji, a sad i ona mora nositi moj križ

'07.08.2010., Stadion Varteks, Varazdin - Utakmica 3. kola 1 HNL izmedju NK Varazdin i NK Dinamo Zagreb, Ivan Rezic zagrlio prijatelja Zorana Ivancica nakon izlaska iz pritvora Photo: Marko Jurinec/PI
'Marko Jurinec/PIXSELL'
15.12.2011.
u 08:37

– Jesam, pogriješio sam i zbog toga se duboko kajem. Taj ću teret do kraja života nositi na leđima, baš kao i cijela moja obitelj (supruga i djeca, nap. a.) – otvorio je dušu, dan nakon presude u slučaju Offside, Zoran Ivančić (36)

Bivši nogometaš Varteksa osuđen je uvjetno na osam mjeseci uz rok kušnje na dvije godine.

– Želim razjasniti da nisam optužen za primanje mita, jer nikakav novac nikad nisam primio, već za protuzakonito posredovanje. Moja je najveća pogreška što sam se uopće javio na prvi Šakin poziv, koji je ponudio dogovor o namještanju jednog susreta. Cijeli naš razgovor prenio sam dvojici tadašnjih dokapetana, Miljenku Mumleku i Andriji Balajiću. Osjećao sam da moram tako učiniti, s obzirom na to da sam u tom trenutku bio ozlijeđen i nisam imao kontakt s momčadi. No zapravo sam cijeli slučaj trebao prijaviti policiji... – govori Ivančić.

Obitelj je o cijelom slučaju doznala tek kad je uhićen.

– Nisam ih želio upletati. Ali sada znam da sam im trebao reći. Sigurno bi mi dali najbolji mogući savjet, da cijeli slučaj prijavim sudu i policiji. Ali vodila me samo misao kako da pomognem suigračima koji su živjeli u iznimno teškim uvjetima. Plaće nisu dolazile mjesecima. Ubrzo sam uvidio da to ne može biti opravdanje. Pogriješio sam i zbog toga priznao svoj dio krivnje – dodaje Ivančić.

>>Cijeli tekst pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista<<

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije