Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Soldin Köln šokirao Hoffenheim

Ivan Rakitić zabio, a Schalke pao

Ivan Rakitić
Reuters
10.04.2010.
u 17:40

Ivan Rakitić postigao je pogodak iz jedanaesterca, ali Schalke je ipak izgubio, i to od svoga bivšega trenera Mirka Slomke.

Hannover je senzacionalno pobijedio kandidata za naslov Schalke i napravio veliku uslugu Bayernu. Bivši trener plavih, sada na klupi Hannovera, Mirko Slomka tako se slatko osvetio svome bivšemu klubu, a Schalkeu nije pomogao ni Rakitićev pogodak iz kaznenog udarca (peti ove sezone). Hrvatski reprezentativac igrao je cijelu utakmicu, a Felix Magath se najvjerojatnije oprostio od naslova prvaka.

Iznenađujuća je bila i pobjeda Soldina Kölna u Hoffenheimu. Kad god našega trenera Nijemci pokopaju, on se vrati u velikom stilu. Ovo je Kölnu već šesta pobjeda u gostima ove sezone, po čemu spada u vrh Bundeslige. Problem je što kod kuće ima samo dvije pobjede.

Kapetan Hoffenheima Josip Šimunić igrao je cijelu utakmicu.

Ivica Banović ušao je u momčad Freiburga u 71. minuti, kada su njegovi suigrači već doživjeli katastrofu u Bremenu.

Rezultati 30. kola: Hannover - Schalke 4:2, Hertha - Stuttgart 0:1, Mainz - Borussia (D) 1:0, Hoffenheim - Köln 0:2, Werder - Freiburg 4:0.

Redoslijed: Bayern 59 (-1), Schalke 58, Bayer 53 (-1), Borussia (D) 52, Werder 51...

Komentara 4

GA
gafe
18:31 10.04.2010.

Nije li obicno da se Janezi nakon pobjede potuku pa onda svoga trenera izmlate

OB
-obrisani-
21:52 10.04.2010.

Vrijeme je krize. 330000 ljudi je nezaposleno. Mi (www.gdi-wealth.ws) Vam nudimo priliku da se izvučete iz dugova i osigurate visoke mjesečne prihode. Drugi zarađuju. Zašto ne biste i Vi?!

OB
-obrisani-
18:05 10.04.2010.

Nije li obično tako da neki Hrvat najprije nešto zabije ili nabije a kasnije sve ide dole i dole pa onda pobjegne ili se izgubi..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije