Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pakistanci

Ivan Katalinić spojio je Mamiće s braćom Kashmiri

'07.11.2011., Zagreb - Zdravko Mamic, izvrsni predsjednik GNK Dinamo. Photo: Marko Lukunic/PIXSELL'
'Marko Lukunic/PIXSELL'
29.11.2011.
u 08:06

Mamića je s pakistanskom braćom Kashmiri u ljeto 2007. godine spojio dojučerašnji trener Splita Ivan Katalinić.

On, međutim, jučer nije bio voljan govoriti kako je došlo do Eduardova transfera.

– Sjećam se da su braća Kashmiri vidjela Eduarda na jednoj utakmici u Maksimiru te su me zamolili da ih spojim s Mamićem. Ja sam to i učinio, to je sve što mogu reći – zatvoren je bio Katalinić.

Faisal Kashmiri nalazi se na Fifinu popisu licenciranih menadžera, kao šef londonske agencije Strata Sports Marketing. Prije tri godine bio je kažnjen sa 25.000 funta zbog transfera Nicka Carlea. Toga je igrača u istoj godini najprije zastupao u transferu iz Gençlerbirligija u Bristol City, a potom i iz Bristola u Crystal Palace. Prema pravilniku engleskoga saveza, istome Fifinu agentu zabranjeno je zastupati dva različita kluba u uzastopnim transferima istoga nogometaša.

Faisal je nedavno tužio Tottenham tražeći pola milijuna funta za transfer Wilsona Palaciosa iz Wigana, tvrdeći da ga je za posao ovlastio Harry Redknapp, no predsjednik Spursa Levy transfer je okončao izravno s Wiganom i igračevim menadžerom Goiranom pa je i u tome Kashmiri ostao praznih ruku.

Ključne riječi

Komentara 1

OB
-obrisani-
08:30 29.11.2011.

Zna .I Katalinic vise neg sto hoce reci... Ko zna sto se dogovorio sa Mamicima...!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije