Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRENERSKA ZAMJENA

Inter razmišlja dovesti Pellegrinija

Manuel Pellegrini
AFP
29.05.2010.
u 12:52

Lako bi se moglo dogoditi da trenerska mjesta u Interu i Real Madridu zamjene Jose Mourinho i Manuel Pellegrini, tvrdi španjolski AS.

Sasvim je izvjesno da će Mourinho sljedeće sezone sjediti na klupi kluba sa Santiago Bernabeua. Štoviše, službeno predstavljanje Portugalca trebalo bi se dogoditi u utorak.

I dok se ta situacija doimlje zgotovljenom, Inter je i dalje u potrazi za trenerom. Spominju se Fabio Capello, Guus Hiddink i Rafael Benitez, a sada i Čileanac koji je Real doveo do, za klub, rekordnih 96 bodova, no sezonu okončao bez ijednog trofeja.

Za Pellegrinija interes iskazuje i turski Fenerbahçe.

I Scolari kandidat

Nije dugo prošlo nakon što je nekadašnji izbornik nogometnih reprezentacija Brazila i Portugala, a dojučerašnji trener Bunyodkora Luiz Felipe Scolari, ušao u kombinacije talijanskih medija oko mogućeg preuzimanja Interove klupe.

Osim što govori talijanski jezik i što je ranije pričao o želji da se okuša u Seriji A, Scolari je iskusan trener i svakako lakša meta od Fabia Capella, Guusa Hiddinka i Rafaela Beniteza koji posao imaju, a koji su se povezivali, uglavnom putem medija, s poslom kojeg je napustio Jose Mourinho.

- Meni je najvažnija stvar moja obitelj, a moram voditi brigu o edukaciji sina. Pred upisom je na fakultet. Ne znam na koji će željeti, pa ne mogu niti odgovoriti na pitanje o mom sljedećem radnom mjestu - izjavio je Brazilac koji je sa sunarodnjacima osvojio SP 2002., a domaćina Portugal doveo do finala Eura 2004. godine.

Komentara 1

OB
-obrisani-
13:02 29.05.2010.

To su veliki klubovi i oni ce se sigurno pobrinuti da izadju kao financijski pobjednici iz svake situacije. A kakva je vasa situacija. Mozda negdje lezi odgovor kako izaci iz ove krize. zaradazazivot.ws je tu za vas.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije