Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prva HNL, 11. kolo

Inter bolji od Zadra, Karlovac slavio kod Pjesnika

Inter - Zadar (1)
Foto: Petar Galebov/Pixsell
1/20
15.10.2010.
u 20:08

Rezultati prvih susreta 11. kola Prve HNL: Inter - Zadar 1:0 (Palić 11m / crveni 15. minuta Glumac), Zagreb - Karlovac 1:2 (Karabatić autogol/ Novinić, Batarelo).

I šestu uzastopnu utakmicu Interovi nogometaši nisu primili gol, svladali su Zadar 1:0 (0:0). Imali su gotovo 80 minuta igrača više, a Zadar je nastavio post izvan Stanova, s gostovanja još nije donio ni bod...

Zadar je s igračem manje ostao već u 14. minuti. Matko je u Interovu protunapadu pretrčao Glumca, koji ga je dostigao na 17 metara od vrata i srušio s leđa! Sudac Jović opravdano je pokazao crveni karton. Zaprešićani su tek dva puta zaprijetili u prvom dijelu (Matko, Herceg), ali u igri se uopće nije osjetilo da imaju čovjeka više na travnjaku.

U nastavku je Inter krenuo žešće i nakon propuštenih zgoda Abilaliaja i Oršića, napokon došao u vodstvo u 63. minuti. Matko je projurio kraj Gregova, ovaj ga je sapleo i bio je to čisti 11-erac, kojeg je u, pokazalo se i konačnih, 1:0 pretvorio Palić.

U Kranjčevićevoj ulici Novinić je doveo goste u vodstvo u 37. minuti, a tri minute kasnije Karabatić postiže autogol. Treći iz redova Karlovčana koji se upisao na semafor bio je Batarelo početkom drugog dijela.

Komentara 4

AN
Andreeejjj
23:25 15.10.2010.

***Iz srpskih medija:*** Vanja Udovičić: Sjajno sam primljen u Zagrebu Sve je super, sve je idealno, sve je perfektno – kaže vaterpolista Mladosti pred subotnji prijateljski meč sa Partizanom na Banjici VATERPOLISTI Partizana Rajfajzen i Mladosti podsetili su na neka stara vremena, kada su se zajedno pripremali za najvažnije evropske mečeve. - Kako su me primili, kako sam se snašao? Baš onako kako ste pročitali u hrvatskim medijima. Sve je super, sve je idealno, sve je perfektno - kaže Vanja Udovičić. ps: i treba tako, neka nam dolaze pravi ljudi i vrhunski sportaši...pitajte djevojke po ZG, kako već obožavaju VANJU KRALJA...i VAHU Halilhodžića.... I naša šampionka Blanka Vlašić ljubi Karabatića...čestitkeeee... Svaka čast svim sportašima, koje god nacije!!! Fuuuuj i bljakkkk nacionalisti...od bilo kuda!!!!!!

OB
-obrisani-
09:11 16.10.2010.

tko ne voli žutu boju neka hebe mater svoju, Inker Zaprešić, Inker Zaprešić! Divlje Svinje

OB
-obrisani-
11:22 16.10.2010.

Ako vas zanima nogometni manager koji je od svih online mangera najbolji sto se tice igrivosti, zanimljivosti i odabiru formacija igraca i taktike, a opet ne previse kompliciran, onda navratite na http://www.pmanager.org Utakmice se odigravaju utorkom, cetvrtkom i nedjeljom, a a ukoliko je vas klub u Europi igrate i petkom. 1.HNL broji 10 klubova ... mozete postati i izbornik neke reprezentacije.. Hrvatska trenutno ima 150 korisnika, imamo organiziran help forum i svim ce novim userima upoznavanje sa igrom biti lagano. PManager je definitvno igra koja vas moze zabaviti na inteligentan i uzbudljiv nacin Planetarium Manager je jedini online manager sa replikama Lige Prvaka, Kupa Uefa i Intertoto kupa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije