Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čekaju se ponude

Ima prodaje: mogu ići Vida, Lucho, Sammir

'sammir_nnn_spo_010112'
''
02.01.2012.
u 21:36

Brozović i Pivarić, dvojica igrača Lokomotive, najvjerojatnije će se priključiti Dinamu, a Ante Čačić na pripreme vodi samo 21 igrača.

Duboko razočaran u shvaćanje Dinamovih igrača pojma profesionalizam, Mamić se ove zime sprema zaokret: odustaje od devize "nema prodaje" i stavlja u izlog sve "što se kreće", od Kelave do Rukavine!

Osim, naravno, Matea Kovačića, čija će cijena ove godine otići do neslućenih visina, u Dinamu više nema svetih krava – tko god dobije iole unosniju ponudu, može ići!

Čačić će na pripreme povesti 21 igrača plus tri vratara, tako da će selekciju "preživjeti" samo najbolji. A priča se da su na listi već ukalkulirana imena dvojice lokosa, Marcela Brozovića (19) i Josipa Pivarića (23).

Pivarić bi trebao biti alternativa za Lucha Ibaneza, najtraženijega Dinamova igrača, koji neće u Argentinu na posudbu, ali bi mogao napraviti transfer u Europi. Ibanez je na vrhuncu karijere, u Ligi prvaka privukao je pozornost s nekoliko atraktivnih poteza i ostao je zamijećen. Budući da nije reprezentativac te da na proljeće neće biti na europskoj sceni, trenutak za prodaju je idealan.

>> Cijeli tekst pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista u utorak <<

Komentara 8

Avatar Idler 3
Idler 3
23:02 02.01.2012.

Isprika Kelavi, nije bilo loše namjere !!!

VO
vojvo
00:09 03.01.2012.

dasoviču ima prodaje , ali pazi prodaje , a ne poklanjanje kao u hajduka , jer oni se moraju riješiti igrača jer im je klub u raspadu , a to nije ni čudno kad ih vodi jedan maleša i ne bi se iznenadio da zbog dugova hajduk odustane od nastupa u ligi ,ali naravno krivac če biti markovič , a ne nesposobni maleša

Avatar Idler 3
Idler 3
23:01 02.01.2012.

Sanjal sam postavu: ------Beqiraj---Krstanović----- Kovačić-Badelj-Leko-Tomečak Ibanez-Tonel-Vida-Vrsaljko -------------Kerlava---------- Brzi po bokovima, Kovačić ulazi u sredinu, a i Tomečak ima lijevu nogu, Krstanović može doći do izražaja....jedino sad ak prodaju Ibaneza i Vidu ostaju Šimunić i rupa na lijevom beku !?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije