Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZASLUŽENO OPUŠTANJE

Igrači slavili pobjedu po splitskim klubovima

\'03.06.2011., Poljud, Split - Kvalifikacijska nogometna utakmica za EURO 2012, Hrvatska - Gruzija.  Photo: Igor Kralj/PIXSELL\'
Igor Kralj/PIXSELL
04.06.2011.
u 19:21

Glavna fešta bila je u kafeu Vanilla na bazenima u Poljudu, dio igrača otišao je na Firule, u "Hedonista"...

Nisu pobjednici nad Gruzijom odmah otišli u hotel Lav Le Meridien. Većina ih je otišla u duboku splitsku noć, po kafićima se slavio važan trijumf. Glavna fešta bila je u kafeu Vanilla na bazenima u Poljudu, dio igrača je otišao na Firule, u "Hedonista", neki su, poput Runje i Pranjića, završili na Brdima u kafiću Camel.

– Nije dugo trajalo, sat-dva, ionako nitko ne bi mogao zaspati. Neka smo se opustili, bili smo u velikom grču – dobacio nam je jedan od igrača jutro poslije.

Ne vole pričati o detaljima slavlja, uvijek pokušavaju zaštititi barem dio svoje privatnosti. Ali, svi su oduševljeni s ovih desetak dana provedenih u Splitu, na Braču. I nema dvojbi, reprezentacija se vraća u Split, i to vrlo brzo, već za prvu sljedeću kvalifikacijsku utakmicu, onu protiv Izraela.

Tijekom jutra većina igrača otišla je dalje, prema svojim odredištima. Slaven Bilić otišao je na susret s papom Benediktom XVI., Mandžukić se javio glasnogovorniku D. Gavranu na mobitel, još jednom su pretresali dojmove s Poljuda, Danijel Pranjić čekao je da se probudi Nikica Jelavić pa da krenu prema Zagrebu. Strijelac pobjedonosnog pogotka Kalinić prespavao je u svom domu, u Solinu.

– Lijepo se probuditi kao strijelac vrijednog gola koji nam je donio pobjedu. Ali, ne zamaram se time, nije bitno tko je zabio, jedino je bitno da smo pobijedili. Sada sam siguran da ćemo biti prvi u grupi – govorio je Kalinić.

Otišao je na kavu, nije imao mira.

– Brojni prilaze, čestitaju. Za mene je ova priča završila na najljepši mogući način. U svom gradu, na svom stadionu, dao sam gol – zaključio je Kalinić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije