Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
A ISKLJUČILI TRENERA!!!

Igrač Vinogradara napao svog trenera jer ga je zamijenio

Crveni karton
Reuters
27.08.2010.
u 13:48

U pretkolu Hrvatskog kupa u Mladini Lokomotiva je pobijedila Vinogradar 2:1. No, u središtu pažnje nije bila igra, nego obračun pored klupe.

Naime, trener Stjepan Gomerac iz igre je izvadio svojeg igrača Darka Čordaša, kojemu se to očito nije svidjelo pa je napao trenera, a pričuvni vratar Vinogradara spriječio je tučnjavu.

Zbog toga je trener isključen (zašto ne i igrač?), a igrač Vinogradara zacijelo će morati potražiti novi klub nakon ovakvog istupa.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Pak
Pak
14:07 27.08.2010.

Ma kakav novi klub. To bi mu bila nagrada. Treba ga suspendirati, kazniti novčano, a nakon toga poslati na godinu dana u drugu momčad. Pa da vidiš procvata karijere.

GZ
glava.zg
15:01 27.08.2010.

druga momcad vinogradara, to postoji? :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije