Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ian Wright poručio BECKSU

''Idi s Engleskom u JAR, nemoj biti kao Wayne Bridge''

David Beckham
Reuters
16.03.2010.
u 15:27

Uspješno je operirana rastrgana Ahilova tetiva Davida Beckhama, on će još nekoliko dana ostati u bolnici u Finskoj, a potom će otputovati u London gdje će provesti tjedan dana prije nego se vrati u Los Angeles.

Engleski izbornik Fabio Capello razgovarao je sa svojim ozlijeđenim reprezentativcem i poslao mu poziv:

– I dalje možeš s nama na Svjetsko prvenstvo!

Osjećajni Talijan zapravo je napravio dobar potez i zna da bi bilo dobro da Beckham doista bude s momčadi u kampu u Rustenburgu u Južnoafričkoj Republici. Jer, Beckham je i dosad pokazao neviđeni profesionalizam, nadasve privrženost reprezentaciji.

Beckhamu je apel poslao i Ian Wright, bivši napadač Albiona.

"Ako je istina da te Capello zove na SP, moraš ići. Ne odeš li, bit će ti žao cijeli život, govorim to iz vlastitog iskustva. Trebao sam ići na SP u Francusku i ozlijedio sam se na pripremama. Uskočio je Michael Owen i sve nas oduševio, ali nisam prežalio što nisam išao. Zato, idi. Pokaži mladim igračima kako se živi za reprezentaciju", napisao je Wright u svojoj kolumni i potom pokopao Waynea Bridgea koji je odbio reprezentaciju jer ne želi svlačionicu dijeliti s Johnom Terryjem koji se provodio s njegovom djevojkom.

"Budi s dečkima i pokaži im kako se diše za reprezentaciju, nemoj biti kao Bridge koji je iz privatnih razloga otkazao reprezentaciju, i to sad kad je upitno hoćemo li imati Ashleya Colea. Idi i drži momčad na okupu", među ostalim piše Wright.

Beckhamu je sve to strašno teško palo, spoznaja da neće ići na toliko željeni SP shrvala ga je više nego bol zbog puknute tetive.

Radit će za SP 2018.

– Psihički je uništen jer neće moći igrati na SP-u. Ali ne znači da je to i kraj Davidove karijere. On će opet igrati nogomet, u njegovim mislima to nije dvojbeno – tvrdi Beckhamov prijatelj.

U ozljedi su Englezi našli i utjehu – moći će Becks više raditi kao ambasador Engleske za dobivanje domaćinstva SP-a 2018.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije