Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
romansa u novoj domovini

I Luis uskoro zagrebački zet, u Mateju se zaljubio u bolnici

Luis Ibanez Mateja Alegić
VL
08.12.2009.
u 11:34

Ibañez u Zagrebu živi s ocem Jorgeom. Roditelji su mu rastavljeni, a majci je kupio kuću u Buenos Airesu. Ima tri sestre i djevojku - Zagrepčanku.

I 21-godišnji Argentinac Luis Ibañez mogao bi uskoro postati zagrebački zet. Od lipnja je u vezi sa zagrebačkom studenticom ekonomije Matejom Alegić, čija ga je obitelj primila kao svoga novoga člana.

– Lucho mi je poput sina. Divan je, brižan i skroman mladić, baš netipičan nogometaš. Ne tulumari, ne kupuje skupocjene automobile i satove, a obitelj mu je na prvome mjestu – kaže Matejin otac, zagrebački poduzetnik Darko Alegić.

Ibañez, koji u Dinamu zarađuje 300.000 eura godišnje, u Zagrebu živi s ocem Jorgeom. Roditelji su mu rastavljeni, a majci je kupio kuću u Buenos Airesu. Ima tri sestre...

– Lucho im je već pripremio pet torbi poklona za Božić, jako im je privržen – kaže Darko Alegić, koji kćeri ipak nije dopustio izlet u Argentinu.

– To je ipak njegov svijet. Neka se upusti i uživa s obitelji.

Ljubav između Lucha i Mateje planula je u lipnju ove godine. Prvi spoj dogodio se u bolnici, gdje je Mateja došla posjetiti Luisa, koji se oporavljao od operacije trbušnoga zida. Prije toga su se dopisivali putem interneta.

Luis Ibañez u Dinamo je došao kao 20-godišnjak iz Boca Juniorsa.

Ove jeseni afirmirao se u Dinamu i nametnuo kao standardni lijevi branič, ispred svoga slavnoga sunarodnjaka Cufrea. Saznajemo da su već počele dolaziti ponude za njega, te da je Zdravko Mamić ovaj tjedan odbio njegov transfer u belgijski Standard.

Jurčić ga, osim na lijevom boku, koristi i kao prevoditelja Južnoamerikancima Moralesu, Cufreu i Calellu, jer je dosadašnji prevoditelj David Prpa napustio klub. Lucho odlično govori hrvatski.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije