Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAŽENA ROBA

I Genoa bi htjela Lucu Tonija

Luca Toni
AFP
29.05.2010.
u 11:57

Prema napisima u talijanskim sportskim tiskovinama, Genoa se namjerava ubaciti u utrku za Bayernovim napadačem Lucom Tonijem.

Dotični je kraj sezone u Seriji A dočekao na posudbi u Romi, a bavarski mu je klub već u nekoliko poručio da je slobodan pronaći si odredište na kojem će igrati i sljedeće sezone.

Budući da je sve izglednije da brazilski napadač Adriano stiže u "vučicu" Toni samim time ondje gubi svoje mjesto, pa je interes za njegovim angažmanom prva pokazala momčad Napolija. No, čini se da će i oni dobiti konkurenciju i to u Genoi, koja nikako da pronađe pravu zamjenu za Diega Milita, koji je iz tog kluba stigao prošle sezone u Inter.

Ipak, Toni je ugovorno vezan za Bayern i sljedeću sezonu, a njegova godišnja primanja od sedam milijuna eura ne mogu pratiti baš mnogi. Iako je spreman smanjiti vlastitu plaću očekuje se da i dalje bude najplaćeniji igrač Genoe ili Napolija.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije