Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POSLJEDNJI POZDRAVI IZ MAKSIMIRA I POLJUDA

''Hvala vam, šjor Ivane''

tomislav ivić (1)
Pixsell
25.06.2011.
u 15:00

Hajduk i Dinamo putem svojih internetskih stranica oprostili su se od Tomislava Ivića.

I u najboljim hrvatskim prvoligašima ostali su šokirani viješću o smrti Tomislava Ivića. Putem službenih klupskih stranica odali su počast trenerskoj legendi.

''Ponosni smo što je legenda hrvatskoga nogometa i sporta utkana i u povijest modroga kluba u kojemu je ovaj nogometni velikan radio kao trener''', stoji u tekstu na Dinamovoj stranici pod naslovom ''Zbogom dragi Tomislave''.

Web bijelih donosi in memoriam pod naslovom ''Hvala vam, šjor Ivane''

''Njegovom smrću Hajduk i hrvatski nogomet ostali su zasigurno bez najvećeg nogometnog autoriteta, čovjeka koji je značajno pridonio razvoju nogometne igre, našeg dragog prijatelja, našeg šjor Ivana...

Hvala Vam za sve što ste učinili za svog Hajduka, nogomet, za sve nas!''

 

Ponosni smo što je legenda hrvatskoga nogometa i sporta utkana i u povijest modroga kluba u kojemu je ovaj nogometni velikan radio kao trener.
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije