Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MLADA NADA

Husinec novi Hrvat u Crottenhamu

Eduardo Husinec (1)
VL
18.01.2012.
u 18:19

U Tottenham je stigao novi hrvatski igrač. Nakon Nike Kranjčara, Luke Modrića, Vedrana Ćorluke i kombinacija sa Stipom Pletikosom, stigao je Eduard Husinec.

Ključne riječi

Komentara 9

LE
lepiCane
20:45 18.01.2012.

Taj mali je teška prevara! dečec iz Kustošije koji kad dode na skolsko i kad fali 1 igrac za bacit hakl njega se ne uzima u ekipu! Mali je kao fol otisao u real a ni predsjednik HD-a Perkovic nije znao za njega! Menader mu platio 50 000e da bude u Realu 6mj. i sad eto valjda je opet nesto sredeno! Nikakav igrac niti ce bit nesto od njega! Pa ni izbornici reprezentacija mladih nikad nisu culi za njega! A i inace je jedan bahati glupancic mali! Nista od tottenhama,nemoze on tamo u juniorima igrat!

VA
Vatrenko
10:10 19.01.2012.

lepiCane nemoj gledati minuse/pluseve. to cesto i ne ide po nekoj logici.... U ostalom: vise sam saznao o momku citajuci tvoj komentar nego gornji clanak. Volim kada netko nesto pametno doda... zato i stalno citam komentare.

LE
lepiCane
21:54 18.01.2012.

Ne kuzim zasto minusi!? pa samo govorim istinu jer ga poznajem !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije