Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 73
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRANSFER

Huntelaar i Flamini za Trezegueta

David Trezeguet
Reuters
14.05.2010.
u 13:10

Ovog ljeta će biti velikog "pospremanja" igračkog kadra u Milanu i Juventusu. I jedni i drugi su razočarali svoje navijače i za vraćanje vjere moraju ojačati momčadi te već iduće sezone osvojiti nešto vrijedno.

Juventus je već napravio zaokret u vlastitoj upravi, pa je tako 35-godišnji Andrea Agnelli sjeo u predsjedničku fotelju. No, Juventus i Milan bi mogli u međusobnim "transakcijama" napraviti jedan dio posla kada je svlačionica u pitanju.

U Milanu su nezadovoljni onim što nudi nizozemski napadač Klaas-Jan Huntelaar, koji je kod njih došao iz madridskog Reala, ali su "zaljubljeni" u ono što može na terenu napraviti iskusni francuski nogometaš David Trezeguet, član Torineza. Ta dva igrača bi mogla promijeniti sredine, s tim da je Juventus "bacio oko" i na Mathieua Flaminija, francuskog veznjaka, koji se od dolaska iz Arsenala u Milan nije kvalitetno adaptirao te nametnuo tamošnjoj struci.

Uza sve bi Juventus platio i određeni novčani iznos.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije