Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ugovor pred potpisom

HTV ipak prenosi poljudski spektakl Hajduk – Barca

'Barcelona\'s coach Pep Guardiola gestures during their Spanish first division soccer match against Almeria at Camp Nou stadium in Barcelona April 9, 2011. REUTERS/ Albert Gea (SPAIN - Tags: SPORT SOC
'ALBERT GEA'
15.06.2011.
u 08:14

HTV je već poslao reportera Hrvoja Hrengeka u Barcelonu da napravi reportaže o europskom prvaku

Ugovor još nije potpisan, ali zapravo je sve dogovoreno: HTV će prenositi poljudski spektakl Hajduk – Barcelona 23. srpnja od 20.30! Tako je nacionalna televizija pobijedila u utrci s RTL-om, koji je dugo bio favorit za dobivanje ove nogometne gala predstave.

Urednik Sportskog programa HTV-a Bruno Kovačević nije nam želio potvrditi da je s Hajdukom sve usklađeno u vezi s ovim prijenosom.

– Recimo da je 90 posto stvari dogovoreno, no još ne mogu reći da je sve gotovo. Trebat će nam još dan-dva – kazao je Kovačević.

No preostale su očito samo sitnice jer HTV je već jučer u Barcelonu poslao reportera Hrvoja Hrengeka, koji će napraviti nekoliko reportaža o europskom prvaku. Ući će u glasovitu Barcinu školu nogometa La Masia, ima dogovoren intervju s jednim od Barcinih direktora...

Barcelona će u Splitu igrati prvu utakmicu u novoj sezoni, bez Južnoamerikanaca (jer su u to vrijeme na Copa Americi), a samo tri dana poslije Splita gostovat će u Münchenu u kojem će u polufinalu Audi kupa igrati protiv Internacionala iz Porto Alegrea.

HTV će splitski spektakl Hajduk – Barca tretirati kao utakmicu hrvatske reprezentacije, dakle radit će je s dvama reportažnim kolima te emitirati uvodnu emisiju s gostima u studiju na stadionu...

Ključne riječi

Komentara 7

Avatar Gilles Auguste Kremer
Gilles Auguste Kremer
09:55 15.06.2011.

hjooj neee....opet bude komentator svršaval na messija

MO
Mozgožder
09:58 15.06.2011.

Baš tako, sramota je plaćati 2 milijuna eura Barci za prijateljsku utakmicu i istovremeno (pokušati) rezati ugovore igračima jer se kak ti mora štedjeti. Ali to ide na čast MalešU (da, s velikim U).

EL
elephant
09:12 15.06.2011.

Tuga i sramota. Nekad su (zadnji put u ligi prvaka 1994./95) u Split dolazili najjači klubovi igrati službene utakmice, a sada to možemo samo sanjati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije