Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Već se traži Slavenov nasljednik

Htjeli Bilića smijeniti u zrakoplovu, ali ga Mamić spasio

'07.10.2011., Grcka, Pireji - Stadion Georgios Karaiskakis. Kvalifikacije za Europsko prvenstvo u nogometu 2012 u Ukrajini i Poljskoj. Hrvatska - Grcka. Slaven Bilic Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL'
'Sanjin Strukic/PIXSELL'
08.10.2011.
u 20:12

Cico Kranjčar i Igor Štimac spremni su i čekaju poziv iz Rusanove. Grci su čak objavili da je Cico novi hrvatski izbornik. Raspoloživ je i Josip Skoblar te Branko Ivanković

Marković je, uz asistenciju Zdravka Mamića, odustao od hitne sjednice IO. Ali, u njegovoj glavi zavrtjela se misao o mogućem gubitku 10 milijuna eura ne ode li Hrvatska na EP.

– Već sam toliko izgubio, nisam otišao na SP! Neće me taj stajati 20 milijuna eura – zbrojio je Marković 10+10

Svjedoci s putovanja iz Atene kažu da su Slavena Bilića spasili Zdravko Mamić i Pero Vićan. Kritična masa u Izvršnom odboru HNS-a, a gotovo svi su bili u Ateni, takva je da su Slavena Bilića zamalo smijenili u subotu rano ujutro, u zračnoj luci Zagreb!

– Taj nas ne može odvesti nikamo! Ne smije voditi ni utakmicu s Letonijom – govorio je jedan od članova, ali Mamić i Vićan spuštali su lopticu.

Slično je razmišljao i Vlatko Marković, zato je još u Ateni najavio sjednicu Izvršnog odbora, sa samo jednom temom na dnevnom redu – smjenjivanjem izbornika Bilića – ali kasnije je malo povukao ručnu.

Shvatio je da bi prenaglo bilo Bilića smijeniti uoči Letonije, to bi bio smiješan potez ionako dezorijentiranog predsjednika. Ovako Bilić neće biti smijenjen u ponedjeljak, već u srijedu. Teško da ga može spasiti i da se u utorak ostvare svi njegovi snovi i da se poklope čudesni rezultati, pa da Hrvatska ode izravno na Euro.

Većina u HNS-u misli da bi prije iz živih vratio mrtvu kokoš nego ovu skupinu igrača. Marković i Mamić svjesni su da s njim ne smiju ući u rizik dodatnih kvalifikacija. Kada je Samaras zabio gol, počelo je meškoljenje u Ateni. A nakon posljednjeg zvižduka, među članovima najvišeg tijela HNS-a počela je rasprava o nasljednicima, o ljudima koji mogu lupiti šakom o stol, podići momčad iz mrtvila.

Predstavnici Markovićeve vlade spomenuli su Igora Štimca (44), zakleti Vlatkov neprijatelj trebao bi postati tip koji će mu donijeti Euro i eure, a što je najvažnije, toga je svjestan i Mamić i ovih će dana nazvati Štimca na jedan pomirljivi, "mamićevski" razgovor. U igri za izbornika je i Cico Kranjčar.

Ključne riječi

Komentara 107

XI
xiulo
23:49 08.10.2011.

naravno što će nam stranac imamo pregršt talentiranih izbornika bilić, štimac, jurčić, ivanković možemo birat kolko smo obdareni trenerskim genijem

Avatar babas
babas
09:20 09.10.2011.

Big boss je odlučio,novi izbornik je Zlatko Kranjčar! Grci su vijest već objavili.

BI
bilikamen
21:59 08.10.2011.

Sad je vrijeme da reprezentaciju preuzma Andrija Hebrang, on to još nije bio. Možda čovjek u nečem i uspije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije