Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Trabzonspor

Hrvoje Čale zainteresirao Rakitićev Schalke

Čale Rakitić Leko
Goran Kovačić/VLM
04.04.2010.
u 16:06

Schalke će na kraju sezone poslati ponudu Trabzonsporu za hrvatskog reprezentativca Hrvoja Čalu.

Prema turskim medijima, klub Ivana Rakitića ozbiljno je zainteresiran za lijevog beka koji je u njihovu zemlju stigao za 2.5 milijuna eura, a predviđa se da mu je odšteta danas milijun eura skuplja.

Za Čalea se lani interesirao i Šimunićev Hoffenhaim, a Schalke bi pristao i na zamjenu.

Naime, u njihovim redovima je 19-godišnji gruzijski veznjak Levan Kenia. Radi se o čudu od djeteta (u gruzijskim nogometnim krugovima), koji je odigrao 18 utakmica za reprezentaciju i njihov je ključni playmaker.

No, u Schalkeu imaju - Rakitića pa ovaj tek katkad ulazi s klupe. Ako se klubovi dogovore, Hrvoje će dres navući nakon sezone.

Komentara 1

Avatar Topgen
Topgen
17:51 04.04.2010.

Ma daaaj. Shvatite jednom zauvijek : ako se jedan klub interesira za jednog igraca NIKADA to nece javno reci. Iz jednostavnog razloga ; napumava mu cijenu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije