Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prelasci

Hoffenheim bi Vrdoljaka, Dinamo nije dobio upit

'sport.....zagreb.....13.05.2009.  stadion maksimir - nogometna utakmica, prva utakmica finala kupa hrvatske / nk dinamo - hnk hajduk sdd / ivica vrdoljak     Photo: Marko Lukunic/Vecernji list'
'Marko Lukunic/Vecernji list'
29.04.2010.
u 22:50

Nije sporno da bi Dinamo pustio Ivicu Vrdoljaka kad bi za njega došla odgovarajuća ponuda. Uostalom, već je blizu završetka dovođenje Jerka Leke iz Monaca za tu poziciju.

Njemački izvori javljaju da je Hoffenheim zainteresiran za tog zadnjeg veznog igrača. A kad je klub Josipa Šimunića istaknuo zanimanje, počeli su se javljati i drugi.

– Meni je to prvi glas, iako bi bilo lijepo kad bi se to dogodilo, kad bih otišao k Šimuniću – kaže Vrdoljak, koji nema fiksnu odštetu.

– Nismo ništa dogovarali, ali klub mi ne bi stvarao teškoće, dogovorili bismo se dođe li dobra ponuda. A dotad ćemo vidjeti – dodao je Vrdoljak, koji s plavima ima ugovor još dvije godine. No, teško da će ih odraditi u Maksimiru.

Na pitanje jesu li se Nijemci javili, kratko je odgovorio sportski direktor Zoran Mamić.

– Navodno je i Barcelona zainteresirana – ironičan je bio mlađi Mamić te potom dodao:

– Dinamu se nitko za Vrdoljaka nije javio osim varšavske Legije prošle zime.

No, možda stigne i službeni dopis, jer su Hoffenheim i još dva njemačka kluba navodno zainteresirani. (rj, sp)

Komentara 4

OB
-obrisani-
08:14 30.04.2010.

Koga zeza ovaj R.Junak ;)...osim Hoffenheimer jos su zainteresirana dva njem .kluba... (rj,sp)..Rijeka ,Split...Sramotno,kako samo zavist boli....Ako ti se posreci i stignu dobre ponude,idi...a ti dolje suti !

PE
petracan
08:18 30.04.2010.

Ivek je super dečko (da su barem drugi ko on... p.s. čitaj mandžo) , i normalno da ga treba pustiti van da si zaradi koji dinar , jer ona cicija i mafijaš mamić zadrži sve za sebe !!!!

MA
matii
23:56 29.04.2010.

Je,je..a možda su u šumi! Pa di taj može igrat osim u HNL-u? Nigdje drugdje!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije