Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zagreb domaćin?

HNS čestitao Grcima, a prosvjednu notu još priprema

\'04.09.2010., Zagreb - U Fordovom prodajnom salonu u Ljubljanskoj aveniji 4 odrzana je press konferencija HNS-a i izbornika hrvatske nogometne reprezentacije - Slavena Bilica povodom sinocnje pobjede
Davor Puklavec/PIXSELL
12.10.2011.
u 19:30

U Krakov, na ždrijeb dodatnih kvalifikacija (četvrtak, 13 sati), putuju Zorislav Srebrić i Aljoša Asanović.

A gdje će Hrvatska biti domaćin na uzvratnoj utakmici?

– Nakon ždrijeba IO će se konzultirati sa stožerom i odlučiti o gradu domaćinu – rekao je Srebrić, iako je favorit Zagreb.

HNS je poslao čestitku Grcima za plasman na EP. A prosvjednu notu zbog napada na naše navijače?

– Ne još. No prikupljamo dokumentaciju i ići ćemo do kraja s pritužbama za lošu organizaciju utakmice – rekao je Srebrić.

Komentara 4

OB
-obrisani-
21:56 12.10.2011.

o ima ovde ugrozenih????????????

OB
-obrisani-
06:44 13.10.2011.

Ova čestitka je bila tako domoljubno bolna, potištena i žalostna. ona sliči čestitkama haškom sudu na presudama nevinim vitezovima i čestitki EU arbitražnim sucima oko granice koji če odvesti europsku Sloveniju vanka prema otvorenom po novom svome uz smijeh i šale..

OB
-obrisani-
09:19 13.10.2011.

srbini vidic i stankovic se povukli iz reprezentacije male srbije i rekli: vise nikad necemo igrat za srbiju hihhihihihi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije