Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bayern

Heynckes: Pustit ćemo Pranjića želi li u drugi klub

\'Bayern Munich\'s Danijel Pranjic (L) challenges Alemannia Aachen\'s Marco Hoeger during their German soccer cup (DFB-Pokal) quarter-final match in Aachen, January 26, 2011. REUTERS/Alex Domanski (GE
Reuters
28.10.2011.
u 21:03

Trener Bayerna Jupp Heynckes izjavio je da je spreman na zimu pustiti iz kluba hrvatskog reprezentativca Danijela Pranjića.

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar Idler 3
Idler 3
21:26 28.10.2011.

Mamiću, evo ti igrača na lijevoj strani duplo boljeg od Ibaneza !!!

DR
dragogera
12:57 29.10.2011.

bayern svakim danom postaje sve vise pravi nacisticki klub,sad vec i javno govore kako vole kupovat njemacke reprezentativce,onda ih jos uzdignu do neba,pa sad eto onaj kroos misli da je bolji od robbena,a bez stranaca su nista

Avatar Idler 3
Idler 3
13:41 29.10.2011.

Bayern je uvijek nastojao pokupovat njemačke reprezentativce i ne vidim u tome ništ loše. Zakaj naši Hajduk il Dinamo ne pokupuju Modrića, Srnu, Rakitića, Pranjića ???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije