Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Udruga prvoligaša

Herjavec: Ne želimo pregovarati s Božom Sušecom!

Božo Sušec
Anto Magzan/VLM
12.12.2009.
u 11:52

Sljedeći tjedan održat će se sastanak HTV-a i Udruge prvoligaša, na kojem će se razgovarati o nastavku TV emisije "Volim nogomet".

Komentara 4

EB
El-Bojko
12:47 12.12.2009.

HTV je javna televizija, ne državna, a još manje privatna HDZova ili ne znam čija prčija!! Mi plačamo pretplatu, i zato naš glas je najbitniji!!!!!!!!!!! HNL je loša ispodprosječna liga, negledljiva!!! To jednostvno ne treba plačati da se gleda, prenostiti s talijanske, španjolse i drugih liga! Problem riješen.

EB
El-Bojko
15:29 12.12.2009.

mrakoni2 - jel to sam sebi djeliš + a meni -? ha, ha, ha... koja gledanost? Koja? Ona statistika koja organizira HTV? Pa stadioni pusti... molim te ne laprdaj....

MR
mrakoni2
12:54 12.12.2009.

EL-BOJKO govori u svoje ime, ako ti se ne gleda HNL ,promjeni kanal i gledaj ono što ti se sviđa, a statistika govori o dobroj gledanosti HNL-a i to treba nastaviti !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije