Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON PORAZA

Henry se sukobio s navijačima Arsenala: Trebate nas podržavati

thierry henry
AFP/Pixsell
16.01.2012.
u 12:48

Iako je u stari klub došao na dvomjesečnu posudbu, Henry ga zdušno brani kao da nikad nije ni otišao

Povratak Thierryja Henryja u Arsenal započeo je kao iz snova, pogotkom za pobjedu, no već nekoliko dana kasnije legendarni napadač susreo se i s ružnom stranom zvjezdanog statusa koji ima u Londonu.

Nakon nedjeljnoga gostujućeg poraza kod Swanseaja (3:2), ušao je u igru u 63. minuti. Kad je utakmica završila krenuo je pozdraviti tribinu s domaćim navijačima, no nije naišao na lijep doček. Verbalnom paljbom tražili su objašnjenje za poraz, nikoga nisu štedjeli pa ni Henryja.

– Gdje vam je srce, karakter, borba? – pitao je ljutiti navijač.

– Trebate nas poduprijeti, a ne biti negativni – odgovorio je Henry i, kako se čini po gestikulaciji s televizijskih snimki, pozvao ih da se spuste s tribine na raspravu.

Tu je sve stalo, do nikakvog sukoba nije došlo, a Arsene Wenger morao je novinarima objašnjavati zašto Francuza nije uveo od prve minute.

– Uvijek sam u iskušenju da ga što prije uvedem. Kad uđe na teren da nam dodatni pogon, bio je opasan i protiv Swanseaja – rekao je Wenger.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije