Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
''TO SU SAMO GLASINE''

Henry ipak neće zaigrati Ligu prvaka s Arsenalom

thierry henry
AFP/Pixsell
10.02.2012.
u 11:23

Predsjednik NY Red Bulla potvrdio je kako se Francuz vraća u Ameriku sljedećeg tjedna.

Povratničkom izletu Thierryja Henryja u Arsenalu dolazi kraj. Iz NY Red Bulla potvrdili su da se u Ameriku vraća 17. veljače što znači da s topnicima neće produljivati ugovor. Naime, postojala je nada da bi mogao ostati još tri tjedna nakon što je uvršten u momčad za nastavak Lige prvaka, no takva mogućnost je otpala.

– Kad sam razgovarao s njim, rekao mi je da se sigurno vraća 17. veljače. To da ostaje samo su glasine, iz Arsenala me ni za što takvo nisu pitali – rekao je predsjednik njujorškog kluba Hans Backe.

Henry će tako propustiti i sjevernolondonski derbi protiv Tottenhama, ali može biti i te kako zadovoljan svojim kratkim boravkom u topnicima. U prvoj utakmici zabio je je Leedsu u FA kupu, a kasnije i Blackburnu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije