Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OČAJNE MJERE

Hannover angažirao psihologa za bundesligaški opstanak

Nogomet
Pixsell
14.02.2010.
u 21:32

Diplomirani psiholog dr. Andreas Marlovits novi je član stručnog stožera Bundesligaša Hannovera, objavili su iz njemačkoga nogometnog kluba.

Nakon dviju trenerskih promjena tijekom sezone u vodstvu kluba odlučili su se na novu promjenu, pa su angažirali stručnjaka koji bi igračima trebao omogućiti mentalno blagostanje, te time bolju efikasnost na travnjaku.

- Tijekom proteklih smo par tjedana intenzivirali rad na treninzima, promijenili smo puno toga u neposrednom okruženju momčadi, te smo odlučni uprijeti sve mogućnosti kako bismo osigurali opstanak u Bundesligi. Zajednički rad s dr. Marlovitsem trebao bi nam donijeti novi impuls na tom putu – rekao je trener Mirko Slomka.

Hannover trenutačno, nakon 22 odigrana kola, drži 16. mjesto na ljestvici 18 Bundesligaša. Izgubili su Slomkini nogometaši svih pet utakmica u drugom dijelu prvenstva.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije