Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Alene, oprosti!

Halilović opet odbio Mamića pa ga suspendirali

\'17.03.2011., Maksimirska 128, NK Dinamo, Zagreb - Zdravko Mamic ugostio je navijaca dinama Miru i njegovu kcer Saru. Miro je za vrijeme bjezanja sa stadiona za vrijeme nereda na derbiju izmedju Dina
Sanjin Strukic/PIXSELL
11.05.2011.
u 08:42

Sejad Halilović dulje vrijeme ne želi razgovarati s prvim čovjekom Dinama o svom sinu Alenu s kojim bi Mamić htio potpisati ugovor

NK Dinamo suspendirao je djelatnika svoje nogometne škole Sejada Halilovića, oca jedne od najvećih plavih nada, 15-godišnjega Alena, zbog višemjesečnog izbjegavanja razgovora s klubom o stipendijskom ugovoru za svoga sina.

– Da, ja sam suspendirao Halilovića jer se već dulje vrijeme oglušuje o moju zapovijed da ode na razgovor k izvršnom predsjedniku Mamiću. Ja sam mu nadređeni, a on nije napravio ono što sam od njega tražio – objasnio je Jozak dodajući da Dinamo pod svaku cijenu želi zadržati svoga "kapitalca", mladića kojemu proriču vrhunsku karijeru. Ne odazovu li se Halilovići na razgovor kod Mamića do 15. svibnja, Alena čekaju dvije godine suspenzije pod kapom Hrvatskog nogometnog saveza, odnosno zabrana potpisa za inozemni klub do njegove 18. godine.

Sejad Halilović nije želio komentirati taj slučaj. Bio je vrlo štur...

– Ne želim davati izjave kako mi dijete ne bi imalo problema. Meni su, eto, zabranili da radim svoj posao – kazao je Halilović. Usput, Alen je jučer nastupio za kadetsku selekciju Hrvatske koja je u Maksimiru izgubila od vršnjaka iz SAD-a 1:4 u prijateljskoj utakmici, što je poprilično uzrujalo Jozaka koji je i predsjednik Stručne komisije HNS-a.

Ključne riječi

Komentara 17

OB
-obrisani-
10:06 11.05.2011.

tko je obrezan nema što raditi u dinamo ...jel tako maminjo

DA
darkobbb
10:07 11.05.2011.

ima pravo sta ga ne pusti dinamo im je dao sve prakticki i krov nad glavom i sad bi nezahvalnici pobjegli prvom prilikom nabijem ih i to u real u kojem vec 30g nijedan mladi igrac nije uspio

MA
Majur
09:43 11.05.2011.

Namirisao maminjo lovu pa ne pusta....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije