Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Otkrio za L'Equipe

Halilhodžića vabi Alžir, on želi u "svoju" Francusku

vahid halilhodžić (1)
08.06.2011.
u 15:02

Bivši trener Dinama Vahid Halilhodžić (59) nakon odlaska iz Zagreba stalno koketira s povratkom u Francusku

Jedan od klubova koji se zagrijao za bosanskohercegovačkog stručnjaka je i Valenciennes, koji traži trenera otkako je Philippe Montanier otišao u Real iz Sociedada.

- Tako je, postoji interes Valenciennesa, ali i drugih klubova iz francuskog elitnog razreda - istaknuo je Vaha za L'Equipe, a taj list aludira na Lyon kao moguću Halilhodžićevu destinaciju.

- Moj prioritet je povratak u Francusku - ustvrdio je bivši trener Dinama koji je otkrio kako ga je kontaktirao predsjednik Alžirskog nogometnog saveza Mohamed Raouraoua i pitao ga bi li htio biti izbornik Alžira.

Ta afrička reprezentacija ostala je bez izbornika nakon što je Abdelhak Benchikha podnio ostavku zbog nedavnog poraza od Maroka (0:4) u kvalifikacijama za Afrički kup nacija, ali Vaha nije pretjerano oduševljen vođenjem reprezentacije koja je praktički ispala iz utrke za plasman na Afrički kup nacija.

- Nemam baš predivna sjećanja na vrijeme kad sam vodio Bjelokosnu Obalu. Stalno pobjeđuješ i onda dođe jedan poraz i za sve si kriv - kaže Vaha.

Komentara 6

Avatar Pivica
Pivica
11:49 09.06.2011.

\"PSI LAJU A KARAVANE PROLAZE\"-kako kažem ja

DU
dubrovnik2011
15:40 08.06.2011.

pa ne bi da alzir nije \"njegov\"

II
izvor istine
15:48 08.06.2011.

Vaha je najvecu glupost napravio kada je pao na pricu zaista fenomenalnog trgovca Zdravka Mamica. Tom covjeku treba pruziti ruku bas svako ko ga voli i ne voli. Pa on prodaje obicne seoske cobane za vise miliona klubovima evrope. Mamicc je zaista fenomen sa balkana. A Vahi preporuka..Nikad vise ne treniraj nikoga osim tvoje BiH ili nekog inostranog kluba.A najbolje ti je u Fra jer tu zivis a i poznajes odlicno fra,jezik

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije