Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mali nogomet

Hakleri MV Croatije i Marsonije osvojili dva naslova

'slavonija-12.01.10-slavonski brod -hrvatska -  rn:turnir-na dvoranskom prvenstvu mladezi nastupile su 43 momcadi u 5 kategorija Photo: Ivica Galovic/PIXSELL'
'Ivica Galovic/PIXSELL'
12.01.2010.
u 13:11

Treće otvoreno malonogometno prvenstvo mladeži Slavonskog Broda okupilo je u dvorani Vijuš 43 momčadi u pet kategorija. Najuspješnija je bila MV Croatia - uz dva prva, osvojila i jedno drugo te dva treća mjesta.

Dva naslova osvojila je i Marsonia, a jednim se okitio Amater. U najstarijoj, juniorskoj kategoriji slavila je Marsonia, koja je u finalu sa 2:1 svladala Livadu Željezničar. Za najboljeg igrača u ovoj je kategoriji izabran Marko Katalinić (Marsonia). Najuzbudljiviji finale bio je kod kadeta, gdje je Amater nakon 1:1 u osnovnom dijelu boljim izvođenjem sedmeraca svladao MV Croatiju.

Amater je dao i najboljeg igrača Eugena Mihalja. Finalnom pobjedom nad vinkovačkom Cibalijom (2:0), MV Croatia je bila prva kod starijih pionira. Savski su galebovi imali i najboljeg igrača (Mario Munivrana). Najuvjerljiviju finalnu pobjedu (4:0) ostvarili su mlađi pioniri Marsonije protiv Cibalije.

Do naslova je bijelo-crne nosio najbolji igrač Ante Tipura. Kod limača najuspješnija je bila MV Croatia i u finalu sa 2:1 svladala Livadu. Najbolji igrač je Petar Brico (Livada).

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije