Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pojačanja za bijele

Hajduk želi Kelića i čeka Šimunića da se vrati iz Australije

'Enttaeuschte Gesichter bei Hoffenheims Josip Simunic (14) nach dem Spiel   Sinsheim, 21.09.10, 1.Fussball Bundesliga, TSG 1899 Hoffenheim - FC Bayern Muenchen, Saison 10/11 Foto: APF    Sinsheim, 21.
'APF/Pixsell'
05.06.2011.
u 08:34

Bijeli su pri kraju realizacije dovođenja Foxija Kvetevoame iz Srednjoafričke Republike

Nekako je utihnulo u Hajduku dok je reprezentacija bila u Poljudu. Otišli su bijeli u zavjetrinu, ali to je samo trenutačno. Prijelazni rok se zahuktava.

Brazilac Elson bi više od 10.000 eura mjesečno, udaljio se od Hajduka, ali još će se razgovarati o toj temi. Prva želja bijelih i dalje je Josip Šimunić, koji je otišao kući, u Australiju, na dva tjedna i taj posao bi trebao biti definiran do njegova povratka.

Struka bijelih želi imati posve novi stoperski par. Šimuniću bi partner trebao biti naš mladi reprezentativac Renato Kelić, trenutačno igrač Slovana iz Libereca. Kelić se spominjao još prije mjesec dana. Dok čekaju Šimunića, Kelića i Elsona, bijeli su pri kraju realizacije dovođenja Foxija Kvetevoame iz Srednjoafričke Republike.

Taj transfer trebao bi biti realiziran u sljedećih nekoliko dana.

Komentara 14

XY
xyxyxy
09:13 05.06.2011.

Rugali se Dinamu, a od četiri nova igrača Hajduka, tri će biti stranci...

VE
Velikogoričan56
09:39 05.06.2011.

Da, Simunic ce doci za 10000 eura, samo ne mjesecno nego dnevno, dakle tu nesto nije u redu. Sto se mene tice daleko je bolje da ode u Hajduk nego u Dinamo.

DO
donyvegy
10:16 06.06.2011.

Super da Joe dođe u svoju pradomovinu i priušti malo gušta publici željnoj vrhunskih tehničara. Nažalost, mali su izgledi...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije