Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
slučaj kranjčar

Hajduk s ulaganjima Pokrovca u Niku Kranjčara nema veze

'sport...split..230105 Niko Kranjcar...Igor stimac...docek snimio:Tino Juric'
'Tino Juric'
13.03.2012.
u 21:53

– Hajduk osporava bilo kakve dugove koji bi se odnosili na transfer igrača Nike Kranjčara, kako iz Dinama u Hajduk, tako i iz Hajduka u strani klub – ističu iz Hajduka.

Premda još nije dobio poziv za ročište na Općinskom sudu u Splitu, Hajduk se oglasio stavom o potraživanju Moravke Pokrovac, koja na ime transfera Nike Kranjčara od Poljuda i igrača želi naplatiti 834.000 eura.

– Hajduk osporava bilo kakve dugove koji bi se odnosili na transfer igrača Nike Kranjčara, kako iz Dinama u Hajduk, tako i iz Hajduka u strani klub. Potražuje li tužitelj novac koji je ulagan u igrača, Hajduk s time nema apsolutno nikakve veze. Na prvom ročištu, koje bi trebalo biti uskoro sazvano, bit će predloženo saslušanje svjedoka koji su sudjelovali u transferu Nike Kranjčara u Hajduk i iz Hajduka, a teret dokaza leži na tužiteljima, koji su ujedno dužni dostaviti svu dokumentaciju na kojoj temelje svoje tužbeno potraživanje – kazao je odvjetnik splitskih bijelih Vinko Radovani.

Njegova izjava ujedno je i odgovor odvjetniku Moravke Pokrovac koji je kazao da je spreman za nagodbu s Hajdukom.

Komentara 9

PI
piranha
08:36 14.03.2012.

Gospodine Radovani ! Prvo dijelite lekcije kako netko drugi na sudu mora nešto dokazati i dostaviti dokumetaciju,pa za boga miloga to morate i vi.Ne mislite valjda vi odvjetnici kao Nobilo,Prodanović, Slokovićka voditi sudske sporove preko medija i televizije to vam ova država pod hitno mora zabraniti.Međutim što nam hoćete kazati da Štimac u to doba nije bio Hajduk.Pa ne mislite valjda da smo mi svi budale,Pa Štimac čega se god prihvatio dobro naplatio i iza njega ostala pustoš.To je slučaj i sa Hajdukom,Kranjčarom,Pletikosom,Srnom,Alkom Vujicom,ali ne i sa Koštom.Ako je sudjelovao u ubojstvu Pokrovca,a izgleda da jest onda to treba platiti.U zatvor Igora Štimca.

BA
balic
08:57 14.03.2012.

Interesantno kad su novci u pitanju ,kadHajduk mora platiti oni nikakave veze sa tim nemaju.... Pa bwv... ciji je igrac Niko bio ,gdje je igro ,za koga .... ?.... ako mu je pok.Pokrovac bio menadjer on ga vama doveo vii ga placali onda ste i vi involvirani u transfer i prodaju .... Znaci da dugujete novac,ah da .... vi nemate nitsa ni sa novcem na koji su Spanjolci 13 godina cekali ,zato sad trazite dogovor sa drugom starnom nakon sudske odluke.... :>)

Avatar feudalac
feudalac
19:43 14.03.2012.

Ime Dine Pokrovca postalo je poznato hrvatskoj javnosti prilikom senzacionalnog transfera Nike Kranjčara u Hajduk. Mediji su pisali kako se Pokrovac, osim o Kranjčaru, brine o nekolicini igrača Hajduka - Petru Krpanu, Srđanu Andriću, Mariju Careviću, Almiru Turkoviću i Danijelu Hrmanu, kao i Dinamovcu Dini Drpiću. Novi list ga je opisao kao \"čovjeka od povjerenja i suradnje najšire baze Hajdukova rukovodstva\" te dodao da je Pokrovac obavio niz poslova za Hajduk, što potvrđuju i izjave tadašnjeg direktor Hajduka Fredija Fiorentinija koji je nakon ubojstva izjavio kako žali zbog ubojstva Dine Pokrovca jer je Hajduk \"izgubio dobrog suradnika i sportskog prijatelja.\"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije