Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Naplata dugova

Hajduk za transfere Mornara i Hibića mora platiti 13 mil. kuna

Ivica Mornar
Vanja Zubčić
29.02.2012.
u 18:15

Nema mira u Hajduku, ovaj put na naplatu su stigli duhovi prošlosti. Županijski sud u Splitu donio je presudu, u sporu starom 13 godina, po kojoj Hajduk menadžerskoj agenciji Afis iz Španjolske mora platiti oko 13 milijuna kuna

Riječ je o spornoj odšteti za transfere Ivice Mornara i Mirsada Hibića u Sevillu. Hajduk će se koristiti svim pravnim mogućnostima, ali to ne odgađa izvršenje pa će Poljud morati hitno pronaći novac za isplatu.

Poljudska je blagajna prazna, ali teško je govoriti da će se dogoditi stečaj ili ovrha. Varijanta broj jedan jest da će Hajduk ići na nagodbu sa Španjolcima i dogovoriti plaćanje u ratama na nekoliko godina.

Inače, Hajduk je ostao bez komentara, jer još nije dobio presudu Županijskog suda. Naravno, budu li Španjolci inzistirali na isplati odmah, onda će Hajduk ući u probleme. Može doći do blokade računa, ovrhe i u krajnjem slučaju čak i do stečaja.

Ali to je sve miljama daleko, prva varijanta, nakon što dobiju presudu, razgovor je Hajdukovih odvjetnika sa zagrebačkim odvjetničkim uredom koji zastupa Španjolce.

Ključne riječi

Komentara 23

ZW
zweistein
18:37 29.02.2012.

e konačno da mamić nije kriv za nešto. za ovo su krivi tuđman i canjuga.

JO
jolly
18:23 29.02.2012.

A di su Žikica i Skansi?

AU
august9
18:36 29.02.2012.

ma kojih 100 godina osnovao ih Ranković 1944 na Visu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije