Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRVI PUT BEZ HTV-A

Hajduk i Šibenik otvaraju novu sezonu HNL-a na Max TV-u

Hajduk
Antonio Bronić/PIXSELL
18.07.2011.
u 21:03

MAXtv će tijekom sljedeće nogometne sezone prenositi sve utakmice Dinama i Hajduka

Na MAX TV-u će biti izravni prijenos utakmice prvog kola nove sezone Prve hrvatske nogometne lige, susret Hajduk – Šibenik otvara tu sezonu. Kako doznajemo, taj će prijenos biti u osnovnom paketu, dakle moći će ga gledati svi oni koji tu televiziju mogu gledati u svojim domovima, a takvih je kućanstava više od 320.000. Dakle, prijenos neće biti rezerviran samo za one koji imaju dodatni sportski paket.

U svakom kolu će u osnovnom paketu biti derbi kola, dok će ostale utakmice biti u sportskom paketu.

A MAX TV će tijekom nogometne sezone prenositi sve utakmice Dinama i Hajduka, potom većinu susreta Osijeka i Rijeke, te najvažnije utakmice ostalih klubova.

Trenutačno nije planirana posebna emisija posvećena Prvoj hrvatskoj nogometnoj ligi.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije