Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hajduk - Zadar 4:1

Hajduk preko Zadrana kao i preko Uniree

'22.08.2010., Poljud, Split - Nogometna utakmica 5. kola Prve HNL izmedju NK Hajduk i NK Zadar. Photo: Ivana Ivanovic/PIXSELL'
Foto: 'Ivana Ivanovic/PIXSELL'
1/11
22.08.2010.
u 22:10

Bivši izbornik Engleske i Bjelokosne Obale susret je gledao u društvu Igora Štimca i Tomislava Ivića, a u Split je došao zbog promocije Igara mladih.

Da nije bilo Ante Vukušića, tko zna što bilo. Hajdukov daroviti napadač dvama pogocima srušio je Zadar, zabio za 2:1 i 3:1. Na kraju je Ibričić začinio za konačnih 4:1.

A utakmica sa Zadrom sličila je onoj s Unireom. U istoj, 34. minuti poveo je Zadar, u istoj, 39. minuti izjednačio je Tomasov. I onda je u posljednjih petnaest minuta Zadar dokrajčen, baš kao i Unirea.

Subašić ostaje na golu

Samo su glumci bili drugi, protiv Rumunja je pobjedu kreirao Ibričić, sada je iskočio Vukušić. Zadar je poveo nakon katastrofalne pogreške Subašića. Pezo je šutirao s više od 25 metara, a Subašiću je lopta prošla "kroz trbuh". To mu je treći glupi gol ove sezone. Najprije u Osijeku pa u Bukureštu.

Razmišlja li Poklepović da zamijeni vratara.

 – To ne dolazi u obzir. Takvi se golovi događaju. Istina, njemu se dogodilo dva-tri puta, ali nakon gola bio je sigurniji – kazao je Poklepović.

 – Moje je da upravljam igrom, posebno kad se neki igrači izgube, pa se događaju crne rupe, koje mogu biti opasne. Zato sam bio neprekidno uz aut-liniju, da umirim situaciju. S obzirom na to koliko radim nogama i rukama, nije mi se teško umoriti. A umoran sam i iznutra.

Zadrov trener Dalibor Zebić jadao se zbog visokog rezultata, koji je puno gori za njegovu momčad od stvarnih zbivanja.

Ali Hajduk u ovom trenutku nije ni bio suparnik protiv kojeg je Zadar mogao računati na bodove.

 – Čeka nas teška bitka za ostanak, a imamo mali fond igrača. Moramo do kraja prijelaznog roka naći dva-tri kvalitetna pojačanja – kaže Zebić.

A Ibričić je nakon pogotka otrčao do platoa odakle utakmice gledaju osobe s invaliditetom. Tamo se slikao s Nikolom Malićem, stopostotnim invalidom. Bila je to Malićeva velika želja. Iz svečane lože, u društvu Tomislava Ivića i Igora Štimca, utakmicu je pratio bivši izbornik Engleske, Meksika i Obale Bjelokosti Sven-Goran Eriksson.

Tajnoviti Sven

U Split je stigao kako bi otvorio Međunarodne dane Sportskih igara mladih.

 – Svidjela mi se utakmica, atmosfera... Baš je bilo ugodno. Tu sam zbog Sportskih igara mladih, to je krasan projekt i nisam mogao odbiti poziv – kazao je Eriksson.

Je li mu se svidio koji igrač? No, Eriksson je na svako pitanje odgovorio općenito, s "very nice".

Ključne riječi

Komentara 2

HA
hassel
07:57 23.08.2010.

Trebalo bi pitati \"poštenog i riječitog\"mafijaša Štimca ili mu još \"poštenijeg\"brata koji bili tić ponovo prerano odlazi iz Splita.Uvijek im malo tih eura,začudo i to doživim od čovijeka koji najviše brine o Hrvatskom nogometu.LOPOVI

KA
Kakma
17:34 23.08.2010.

Ovaj puta nece ni Sveta Stosija spasiti Zadrane.Igraju zaista ocajno.Krajnje vrijeme da ne zagadjuju 1.Ligu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije