Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slučaj AFISA

Hajduk konačno zaprimio presudu Županijskog suda

\'Split.07.09.2010. Pogled na Poljud s juzne tribine koja je jos uvijek bez visoke ograde a cije je postavljanje u tijeku. Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL\'
Ivo Cagalj/PIXSELL
06.03.2012.
u 17:27

– HNK Hajduk poduzet će sve pravne radnje sukladno zakonu o parničnom postupku i stupit ćemo u kontakt s tužiteljem – navode iz Hajduka

I Hajduku je napokon stigla presuda Županijskoga suda u Splitu u sporu oko provizija za transfere Ivice Mornara i Mirsada Hibića u Španjolsku, a potvrdio nam je to i sam klub:

– Klub je zaprimio presudu Županijskog suda u Splitu kojom je potvrđena presuda prvostupanjskog suda u Splitu po kojoj je Hajduk u obvezi isplatiti tužitelju, agenciji A.F.I.S.A. iznos od 1,2 milijuna dolara s pripadajućom kamatom. HNK Hajduk poduzet će sve pravne radnje sukladno zakonu o parničnom postupku i stupit ćemo u kontakt s tužiteljem radi otvaranja razgovora oko rješavanja obveza definiranih pravomoćnom sudskom presudom – stoji u priopćenju iz Hajduka.

Komentara 6

LI
list68
18:04 06.03.2012.

Ne likujte, pitanje je dana, Mamićevog pada, a s njim pada i dynamo, i vjerujte duugo se neće oporavit. No što se Hajduka tiće, neće se dogoditi ništa.

BU
bussard
17:50 06.03.2012.

Idemo u zupanijsku ligu. Za koju godinu ste opet u ligi 12

BZ
Branko Zajec
18:48 06.03.2012.

Za nadobudne, koji očekuju pad Mamića. poruka da se ne vesele uzalud. Nema tog zakona, koji može zabraniti klubu, rad čovjeka koji po mišljenju uprave, koristi klubu. Može on ne biti predsjednik ili dopredsjednik, a da radi ono što klubub očekuje. Prema tome, ako klub hoće, imati će zaposlenika Mamića, koji će se brinuti oko nabavke WC papira, a u stvari će obavljati današnji posao !!! Ministar sretan, što ga je smijenio, a Dinamo sretan, što on i dalje radi posao. Naravno ovo je karikiranje situacije, ali koja je potpuno realna !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije