Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GYDNIA POBIJEDILA 2:1

Hajduk izgubio u španjolskom bazenu od Arke

Florian Cernat
Vanja Zubčić
23.01.2010.
u 18:13

U drugoj utakmici na pripremama u španjolskoj Marbelli Hajduk je poražen od poljske Arke Gdynia s 1:2.

Pogotke za trinaestoplasiranu momčad poljskog prvenstva postigli su Kowalovski u 20., te Ljubenov u 40. minuti (jedanaesterac je skrivio Tomić). Strijelac za Splićane, na asistenciju Cernata, bio je mladi Lendrić u 38. minuti, koji je zabio i protiv Malage B u prvoj pripremnoj utakmici.

Igralo se po velikom pljusku, uvjeti za igru bili su nenogometni, a Splićani su ostavili solidan dojam. Trener Edoardo Reja na travnjak je poslao sastav: Tomić - Rubil, Jonjić, Pandža, Jozinović - Andrić, Cernat, Tičinović - Vukušić, Lendrić - Čop, a posljednjih pola sata prigodu su dobili Oremuš, Maloča, J. Buljat, Strinić, Tomasov, Skoko, An. Sharbini, Ibričić, Ah. Sharbini i Livaja. (om)

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije