Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pripreme na Kupresu

Hajduk izgubio u Livnu od slabašnog trećeligaša Troglava

'Split.11.06.2011. Kasimir Balakov odradio je s igracima Hajduka prvi trening nakon dolaska u klub.Za pocetak je zajedno s njima trcao nekoliko krugova oko travnjaka. Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL'
'Ivo Cagalj/PIXSELL'
26.06.2011.
u 20:04

Evo prve gorke pilule za Krasimira Balakova, Hajduk je u trećoj pripremnoj utakmici pretrpio prvi poraz

Bijeli su sa 2:3 (1:1), pred dvije tisuće gledatelja, izgubili od slabašnog BiH trećeligaša Troglava. Znamo za teške treninge i olovne noge, i prije utakmice Balakov je održao dva treninga, ali poraz u Livnu ima gorak okus.

Domaći su došli u vodstvo nakon što je Kalinić u 7. minuti u kaznenom prostoru srušio Peraicu, a Danko Krivić je bio precizan s bijele točke. Vidjelo se kod bijelih da su umorni, nije bilo siline u igri, teški treninzi u Kupresu uzeli su svoj danak. Ipak, u 19. minuti, dodavač je bio Andrić, Ahmad Sharbini je poravnao. U drugom dijelu Balakov je poslao novu postavu, ali u 51. minuti novi šok za bijele, Troglav je poveo s 2:1.

Semren, desetka domaćih, iz slobodnog udarca postigao je spektakularan pogodak pogodivši desni gornji kut Subašićevih vratiju. A u 55. minuti Josip Brdar povisio je na 3:1 protiv potpuno dezorijentiranog Hajduka. Šokirani bijeli počeli su jurišati ne bi li izbjegli sramotu u Livnu. U 71. minuti Pešić je smanjio na 3:2, ali više od toga postava koja je bila na travnjaku nije uspjela.

Hajduk je u spomen na preminulog legendarnog trenera Tomislava Ivića istrčao s crnim florom na rukavu, utakmica je započela minutom šutnje. A sa velikim zanimanjem kompletna uprava Hajduka na čelu s predsjednikom Hrvojem Malešom došla je u Livno pogledati svoju momčad, stigao je i dio Nadzornog odbora...

- Nije ugodno kad Hajduk izgubi, ali bolje da sada gubimo nego u prvenstvu - rekao je Maleš.

Razočaran nije bio ni trener Balakov.

- Nema nikakve panike zbog ovog poraza, ovakvo nešto je i očekivano jer naporno i teško radimo. Danas smo imali tri treninga, upozoravao sam da će ovo biti najteža utakmica. Za ovaj dio priprema nije mi primaran rezultat već sam rad, rad i rad - kaže Balakov.

Hajduk: Kalinić – James, Miličević, Glumac, Lima – Oremuš, Andrić, K. Ljubičić, An. Sharbini – Vukušić, Ah. Sharbini. Drugo poluvrijeme: Subašić, Župan, Maloča, Mić, Kukoč – Pešić, Andrijašević, Luštica, Tomasov – Vuković, Tokić. Trener Krasimir Balakov.

Troglav: Gelo – Dar. Krivić, Orman, Šandar, Dan. Krivić – Milak, Pavić – Crnjak, Semren, Kaić – Peraica. Još su igrali Matan, Šarić, Maždar, Sučić, Ivković, Granić, Vejzagić i Brdar. Trener Vinko Vukoja.

Komentara 23

ZM
zmaj5
20:54 26.06.2011.

Nažalost i u prvenstvu vas čeka pušiona od malih momčadi.Hajduk se pali jedino na Dinamo,a onda utakmica sliči na kickboks Gledajući imena ove momčadi,nisam siguran da će ove godine nešto osvojiti.Volio bi da sam u krivu

Avatar feudalac
feudalac
21:01 26.06.2011.

\"Pripreme na Kupresu\" _____ Maršiću imao si ti i bolje dane, ovaj nadnaslov je malo \"tanak\". Da je u pitanju Dinamo sigurno bi imao, recimo; ... \"Sramota na Kupresu\" ili \"Triježnjenje na Kupresu\" ... ili \"Pušiona na Kupresu\".... mislim da je \"kung-fu\" Buljat, Nemanja Vidić za ovog klokana Miličevića, preko njega ne da curi nego debelo teče.

Avatar Pak
Pak
20:47 26.06.2011.

Troglav nabio Hajduk na svoje tri glave. Triple-fuck. U svom trećeligaškom stilu zabio im je tri komada. :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije