Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIJATELJSKA U SLOVENIJI

Hajduk dobio tri 'komada' od Domžala, Ibričiću crveni

Hajduk Domžale (1)
Foto: Antonio Bronić/Pixsell
1/3
30.06.2010.
u 21:05

Hajduk je u trećoj pripremnoj utakmici doživio prvi poraz. Bolji protivnik bile su slovenske Domžale koje su slavile sa 3:1.

Neće mirno spavati Stanko Poklepović, njegovi najjači aduti pognutih glava su napustili Domžale, istoimeni osrednji slovenski prvoligaš svladao je Hajduk s 3:1 (1:0).

Igrali su Subašić – M. Buljat (od 62. Maloča), Vejić (od 62. Pandža), J. Buljat, Strinić – M. Ljubičić (od. 80. Brkljača), Andrić – Tomasov (od 58. Oremuš), Ibričić, An. Sharbini – Ah. Sharbini (od 55. Čop).

Splićani su u prvom dijelu imalo nekoliko solidnih prigoda, ali sve je to bilo ispod očekivanog. Hajduk je još jednom bio trom kada je morao napadati, a Domžale je u vodstvo doveo Pekič na samom isteku prvog poluvremena. Na 2:0 povisio je Šimunović u 68. minuti, bio je to krasan pogodak udarcem s nekih dvadesetak metara.

Kada je Poklepović u igru ubacio mlade snage za koje je Ćiro Blažević kazao da će dominirati hrvatskim nogometom Hajduk je smanjio, strijelac je u 86. minuti bio Oremuš. U samom finišu utakmice, kada je Hajduk svim snagama krenuo po poravnanje, bijele je dotukao Krcić.

Inače, u 75. minuti, zbog preoštrog starta isključen je Senijad Ibričić. Bljedilo Hajduka dobiva dodatnu negativnost kada se zna da su Poklepovićevi igrači uoči dvoboja s Domžalama imali slobodan dan.

Splićani u posljednjoj pripremnoj utakmici u četvrtak igraju protiv Mure u Murskoj Soboti, a u Split se vraćaju u petak poslijepodne.

A iz Turske je stigla vijest koja je, unatoč porazu u Sloveniji, na lice predsjednika Joška Svaguše izmamila osmijeh. Dvogodišnji ugovor s novim turskim prvoligašem Karabuksporom potpisao je Florin Cernat, a to znači da Hajdukova blagajna neće u naredne dvije sezone neće morati platiti nešto manje od milijun eura koliko bi Cernat, da je ostao u Poljudu, inkasirao.

Komentara 6

DI
dixie
11:18 01.07.2010.

Čul sam, Janez, da bute dobili i GP u Formuli 1 !?

MA
maxxxx
11:39 01.07.2010.

normalno da su slovenci pojbjedili kad su njima ove pripremne utakmice protiv hrvatskih klubova vrhunac sezone, pa Hajduk im je najjači protivnik sa kojim će igrati cijelu sezonu pa su se posebno napalili iz europe ispadaju prije Velike Gospe, a liga im je jadna da ne može biti jadnija

DI
dixie
11:20 01.07.2010.

Vozit će se 52 kruga oko Slovenije !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije