Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Plavi u Hercegovini

Gvardijanu dali neprodani dres Luke Modrića

'trener dinama kruno jurcic s ivanom bilicem najstarijim povjerenikom dinama....snimio: miro sumanovic'
'Photoshop'
09.05.2010.
u 18:39

Pognutih glava i tužnih pogleda nogometaši i stručni stožer Dinama stigli su nakon susreta sa Šibenikom u Tomislavgrad.

Dobro raspoloženje domaćina koji je priredio Plavu noć u čast prvacima Hrvatske poboljšalo im je raspoloženje, kao i fotografiranje i dijeljenje autograma obožavateljima. Gazde Zdravka Mamića nije bilo. Ljutit zbog poraza u Šibeniku, nije bio na Plavoj noći.

Zoran: Leko dolazi

– Žao mi je što nismo pobijedili u Šibeniku, pa i naši nogometaši bili bi puno raspoloženiji da su pobijedili, znaju se dobro veseliti – kazao je Kruno Jurčić, uvjeren da ostaje Dinamov trener.

– Ostajem sigurno. Dogovaramo za sljedeću sezonu pripreme i pojačanja – naglasio je Jurčić, a to je potvrdio i Zoran Mamić.

– Kruno ostaje. Došao je Šimić, doći će i Leko. U planu su još neka pojačanja – rekao je Zoran Mamić.

Dinamovce je pozdravio i načelnik općine Tomislavgrad Ivan Vukadin.

Dinamo pobijedio 5:1

– Ovdje ima dosta i hajdukovaca. Došli su vidjeti prvake, jer neće ih vidjeti u Splitu – kazao je Vukadin, koji bi zbog takvih riječi mogao ostati bez glasova hajdukovaca. Uoči utakmice obišli su plavi i franjevački samostan, te gvardijanu darovali dres. Kriza je u modrim redovima, pa su tako darovali Modrićev dres koji, očito, nisu uspjeli prodati. Ni gvardijan nije bio originalan pa je darovao repliku slike Vlahe Bukovca. Na kraju posjeta Tomislavgradu plavi su, pred 3500 gledatelja, igrali prijateljsku utakmicu s Tomislavom i pobijedili s 5:1.

Ključne riječi

Komentara 2

JA
JanezPiranski
10:04 10.05.2010.

Gvardijanu dali neprodani dres Luke Modrića da osjeti kakav je materijal dresa po rangu FIFA najboljeg igrača vanjka World Cup 2010 elite nogometa..

DZ
dosadni_zlovenci
11:38 10.05.2010.

janez piranski, bolje ti je da više začepiš svoju lopovsku gubicu. Zoveš se monika trdin i radiš u lopovskoj ljubljanskoj banci i ne znam od kud ti obraz da se ovdje javljaš. pišite joj na mail: monica.trdin@gmail.com

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije