Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Liga prvaka

Guardiola: Pata ne bi zaustavio čak ni Bolt

'AC Milan\'s Thiago Silva celebrates scoring a goal against Barcelona in the final minute to equalise during their Group H Champions League soccer match at the Nou Camp stadium in Barcelona September
'ALBERT GEA'
14.09.2011.
u 18:33

Barca u susretu s Milanom ostala bez dva boda i Inieste.

– Ni Usain Bolt ne bi uspio zaustaviti Alexandra Pata pri prvom golu – rekao je trener Barcelone Josep Guardiola poslije remija Barcelone i Milana u prvom kolu skupine H Lige prvaka.

Podsjetimo, napadač Milana Pato šokirao je Camp Nou kada je iskoristio visoko postavljenu obranu Barcelone te projurio od sredine igrališta i kroz noge Victora Valdesa zabio gol već u 24. sekundi utakmice, što je peti najbrži gol u povijesti Lige prvaka.

– Puno stvari jučer nije bilo na našoj strani, ali moram čestitati Milanu što je osvojio bod na našem travnjaku. Bilo je jako teško igrati jer su Milanovi vezni igrači bili kao stoperi. Do naših su vrata u cijeloj utakmici došli samo dva i pol puta, te na kraju odigrali 2:2 – rekao je Guardiola.

Isto mišljenje dijeli i vratar Barcelone Victor Valdes.

– Postigli su dva gola iz isto toliko šansi. Moramo dobro proučiti gdje smo pogriješili. Milan ima pobjednički mentalitet i jako ga poštujemo – rekao je vratar Barcelone.

Milanov direktor Adriano Galliani branio je svoje igrače od kritika da su previše defenzivno igrali protiv Barcelone.

– A kako biste vi igrali? To je jedini način, ne postoji momčad u svijetu koja u igri s Barcelonom može dominirati. Naša je taktika bila sjajna i jedina moguća u igri protiv Barcelone – zaključio je Galliani.

Osim što je ostala bez bodova, Barcelona je u utakmici s Milanom doživjela još jedan udarac. Njezin ponajbolji igrač Andres Iniesta ozlijedio je mišić lijeve noge te će pauzirati oko mjesec dana.

Bilo je jako teško igrati jer su Milanovi vezni igrači bili kao stoperi. U 90 minuta do naših su vrata došli dva i pol puta, kaže trener Barce

Ključne riječi

Komentara 4

ZM
zmaj5
18:46 14.09.2011.

Guardiola,samo nešto za tebe.Kiksaš dvije utakmice za redom radi tvojih pogrešaka.Nisam baš siguran isto tako da li ti je ekipa fizički spremna kad na početku prvenstva imaš 3 ozlijeđena igrača iz prve garniture

OB
-obrisani-
19:35 14.09.2011.

da ,odlican pogodak..... \'ajde Ruki smjesti i ti barem jednog takvog

KR
kridan
20:24 14.09.2011.

Hajduk ih je pomeo da cijelu sezonu nece doci k sebi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije