Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UEFA ODLUČILA

Grci izletjeli zbog namještanja

'The UEFA Champions League trophy is displayed prior to the draw of the UEFA Champions League quarter-finals at the UEFA headquarters on March 19, 2010 in Nyon. Arsenal face Barcelona in the Champions
'FABRICE COFFRINI'
11.08.2011.
u 11:50

Uefa je izbacila grčki Olympiakos Volou iz Europske lige zbog namještanja utakmica.

Grci su trebali u 4. pretkolu igrati s pariškim PSG-om. U Uefinu službenom priopćenju  navodi se kako su suspendirani na još pune tri godine, odnosno vjerojatno pet sezona.

Odlučeno je to u srijedu na sastanku Uefine Disciplinske komisije, a odlučit će se koji će klub umjesto njih igrati protiv PSG-a za ulazak u skupine Europske lige

Komentara 1

OB
-obrisani-
16:23 11.08.2011.

Vrijeme je da se stane na kraj tom namjestanju. Najbolji nacin je da se sve kladionice zabrane.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije