Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROBLEMI SA RAMENOM

Gotova sezona za Shaya Givena?

Shay Given
AFP
25.04.2010.
u 13:11

Shay Given, vratar irske nogometne reprezentacije i Manchester Cityja, vjerojatno je završio sezonu, potvrdio je premierligaški klub.

Arsenal i Manchester City odigrali su na Emiratesu utakmicu bez golova, u sklopu 36. kola engleskog nogometnog prvenstva, a teren je u njoj u 76. minuti prisiljen bio napustiti pouzdani 33-godišnji golman.

U padu pri pokušaju zaustavljanja jednog udarca Aboua Diabyja Given je nezgodno pao na lijevo rame, a nakon što je na nosilima iznesen s travnjaka pregled poslije utakmice pokazao je iščašenje s pomakom.

Manchester City je u borbi za mjestom koje vodi u Ligu prvaka. Tri kola prije kraja Premierlige za četvrtoplasiranim Tottenhamom, odnosno kvalifikacijama za to natjecanje, zaostaju jedan bod.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije