Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lihtenštajn slavio nakon četiri godine

Gomez u 90. ušutkao Austrijance, 150 uhićenih

gomez
AFP
03.06.2011.
u 23:54

Pogotkom Gomeza u 90. minuti Njemačka je pobijedila Austriju sa 2:1 na stadionu "Ernst Happel" u Beču. Utakmici su prethodili neredi njemačkih navijača u središtu Beča, a uhićeno je više od 150 njemačkih navijača

Izabranici Joachima Löwa tako su nastavili stopostotni učinak u skupini A, a zahvaljujući remiju Belgije i Turske (1:1), praktički su već osigurali prvo mjesto. Reprezentacija BiH doživjela je težak nokaut u Rumunjskoj (3:0), a u istoj skupini Bjelorusija je kod kuće odigrala 1:1 s Francuskom te tako izbila na 2. mjesto skupine D.

Najveće iznenađenje priredio je Lihtenštajn koji je kod kuće sa 2:0 svladao Litvu za prvu pobjedu u službenim utakmicama nakon četiri godine. Slovenci su sa 2:0 u gostima svladali Ovčje Otoke, a Italija je pobijedila Estoniju sa 3:0.

Komentara 2

TL
tlesko11
08:42 04.06.2011.

Zlovenci naguzili Ovce na otoku!!! I onog svog bosanca EUJaneza!

BA
balance
09:18 04.06.2011.

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije