Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dribling koji je oduševio

Glavina ne vjeruje da je Cufrea i Barbarića zavrtio kao djecu

'07.08.2010., Stadion Varteks, Varazdin - Utakmica 3. kola 1 HNL izmedju NK Varazdin i NK Dinamo Zagreb, strijelac za Varazdin Dominik Glavina Photo: Marko Jurinec/PIXSELL'
'Marko Jurinec/PIXSELL'
08.08.2010.
u 18:30

Nisam još stigao pogledati pogodak, ali kažu mi da su dinamovci iza mene padali na zemlju, otkriva Dominik

Nakon utakmice Varaždina i Dinama, u kojoj je svojim prvim prvoligaškim pogotkom donio Varaždincima vrijedan bod, 17-godišnji Dominik Glavina od silnog uzbuđenja jedva je pronalazio riječi kojima bi opisao svoje veselje. Nakon prospavane noći nije se mnogo toga promijenilo. Ushit ga još ne pušta.

Osjećaj je nevjerojatan!

– Zovu me sa svih strana, čestitaju. Osjećaj je nevjerojatan! Tek sam sada postao svjestan komu sam postigao pogodak – javio nam se Dominik.

Nije još stigao pogledati snimku pogotka.

– Kažu mi da sam "okrenuo" Barbarića u mjestu, da je i Cufre završio na zemlji. Super ako je tako. Ali bitnije je da je taj pogodak donio izjednačenje, a na kraju i vrijedan bod – skroman je Dominik, koji za razliku od Dinamovih zvijezda igra za daleko 'oskudniji' ugovor.

I dok Glavina zasluženo uživa u svojoj slavi, trener Varaždina Samir Toplak ni nakon prospavane noći ne može naći opravdanje za iznimno loše suđenje.

Toplak ne može šutjeti

– A kako da ga nađem kad je cijela Hrvatska preko TV ekrana mogla vidjeti što je radio sudac. I baš zbog toga se ne bojim to reći. Čak se ne mogu složiti da je suđenje bilo tendenciozno. Ono je bilo namjerno loše! Toliko velikih pogrešaka ne može se dogoditi slučajno. Pa nije nam dosuđen ni jedan prekršaj u zoni udarca, a da o jedanaestercu nad Glavicom i ne govorim. Ispada da su se namjerno izbjegavali prekidi za ubačaj u Dinamov kazneni prostor, kada se zna da im je to slaba točka – ogorčen je Toplak.

Ne bojite li se da biste zbog toga mogli imati problema i u sljedećim utakmicama?

– Nema koristi od šutnje. Ne bojim se za svoju momčad. Igra protiv Dinama jamstvo nam je da protiv svakoga možemo do bodova – odlučan je strateg Varaždina.

Dominikov brat Denis na početku je prošle sezone kratko vrijeme proveo u Dinamu. No, modri su ga se brzo riješili, pa Dominikov pogodak ispada kao bratska osveta.

– Nema govora o tome! Uopće ne razmišljam o takvim stvarima. Denis je dugo u vrhunskom nogometu, a moja je karijera tek na početku. Baš me malo prije nazvao iz Poljske, gdje igra za Arka Gdynu. Ponosan je. Veseli se mom pogotku koliko i ja – otkrio nam je mladi Dominik Glavina.

Komentara 6

LI
list68
22:10 08.08.2010.

Samo ovo suđenje kad bi se provjerilo, ali nikakvi naši povjerenici, jer oni rade za dynamo, utvrdilo bi da sudci primaju \"mito\" preko Vrbanovića.

FE
fellix1601
07:55 09.08.2010.

Vi sudački dušebriznici idete već na jetra. Dinamo je u rezultatskoj krizi , stvara šanse a ne zabija golove. To su znali u varaždinu pa su se nadali da bi i oni mogli do iznenađenja (pobjede) i sve je bilo tomu podređeno (od cigani... cigani pa nadalje) , i sad kad je varaždin izvukao samo bod... , ajmo opaliti po sucu , qebo vas sudac !!!!!

KA
Kamikaza747
18:41 08.08.2010.

Cufre, iskusan i cvrst stup obrane (koji je doveden za lijevi bek zapravo) i barbarič koji je super mladi talent ispali su budale u tom duelu, kolko takvih golova dinamo mora primiti da bi jedan retard Zdravko Mamić vidal da mora dovesti barem jednog pravog stopera, mada ja mislim barem 2. Oni barem nisu tak skupi k vragu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije