Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OZLJEDE

Gerrard i Škrtel propuštaju Lyon

Steven Gerrard
AFP
02.11.2009.
u 19:24

Steven Gerrard, kapetan engleskoga nogometnog velikana Liverpoola i slovački srednji branič Martin Škrtel zbog ozljeda će sigurno propustiti gostovanje kod Lyona u srijedu u četvrtom kolu u E skupini Lige prvaka.

Liverpool se nakon dva uzastopna poraza u ovom natjecanju, u gostima kod Fiorentine 2:0 i u prošlom kolu na Anfieldu upravo protiv Lyona 2-1, našao u vrlo nezavidnoj situaciji u E skupini.

Lyon je vodeći s devet bodova, Fiorentina druga sa šest, dok ''redsi'' drže tek treće mjesto s tri boda. Jasno je, dakle, da će na stadionu Gerland morati ganjati pobjedu, a to će činiti bez kapetana Stevena Gerrarda koji muku muči s ozljedom prepona.

- Gerrard neće putovati u Lyon. Nema šanse za to. On se oporavlja, pod injekcijama je, ali moramo još pričekati dva ili tri dana da vidimo kakvo će biti njegovo stanje - izvijestio je menadžer Liverpoola Rafael Benitez.

Uz Gerrarda, Liverpool u okršaju s francuskim klubom neće moći računati niti na slovačkoga reprezentativnog stopera Martina Škrtela koji ima ozljedu mišića. Benitez neće imati na raspolaganju još dvojicu igrača, španjolskog napadača, lijevo krilo, Alberta Rieru (zadnja loža) i mladog braniča Martina Kellyja (gležanj), a upitni su Daniel Agger, Fabio Aurelio, Glen Johnson i David N'Gog.

Fernando Torres, uz Gerrarda najvažniji igrač Liverpoola, bit će u sastavu za Lyon.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije