Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BLIŽI SE TRIDESETA

Gerrard: Ovo je vjerojatno moji zadnji SP

Steven Gerrard
Reuters
23.05.2010.
u 12:59

Iduće nedjelje će Steven Gerrard, kapetan Liverpoola i engleske reprezentacije, proslaviti okrugli 30. rođendan, a to ga je ponukalo na sljedeće izjave News of the Worldu.

- Izgleda mi kao velika prekretnica kada se ispred vlastite brojke godina pojavi trica - uz smijeh je komentirao ono što će se dogoditi 30. svibnja, a onda je na ozbiljniji način objasnio ono što osjeća:

- Imam dojam da će ovogodišnji Mundijal u Južnoafričkoj Republici biti moj posljednji. Nastupao sam 2002. i 2006. godine, ovo će biti treće moje Svjetsko prvenstvo i valjda je pomalo iluzorno očekivati da ću biti maksimalno spreman i jak za Brazil 2014. godine. Dolaze novi mladići, jači i spremniji - rekao je Gerrard i nastavio:

- Zato ću se silno potruditi da ovo Svjetsko prvenstvo ne prođe bez mog pečata, ali prije svega kvalitetnog rezultata Engleske. Neću da ovo izgleda kao određeni oproštaj, jer takvo što mi nije niti u primisli, ali možda ipak zadnji put igram na Svjetskom prvenstvu i zato treba igrati sa stilom - poručio je igrač koji je cijeli svoj vijek proveo u Liverpoolu.

U dresu reprezentacije je odigrao 78 utakmica, te bio strijelac u 16 navrata.

Komentara 2

TR
treiler
13:12 23.05.2010.

Gerrard: Ovo je vjerojatno moji zadnji SP, jer nakon što osramotimo slovence kao nikoga do sad necu imat potrebu za profesionalnim nogometom

TR
treiler
13:15 23.05.2010.

Gerrard: Ovo je vjerojatno moji zadnji SP jer cu vec nakon utakmice sa slovenijom postat najbolji strijelac SP

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije